Ja się orientuję kto mógłby to zrobić w Połczynie![]()
Ja się orientuję kto mógłby to zrobić w Połczynie![]()
Dobry elektromechanik jest w Trzesiece 30 pln bierze za to , i jeszcze bochenek na świątkach tez może to zrobić
Ostatnio edytowane przez Namekuzi ; 25-06-2013 o 12:18
Ja na samym pocżatku jak miałem problem, byłem u ziomka na zachodzie: http://www.goldentech.eu/products.php?group=0&product=0 . Zdiagnozował, zrobiłem co trzeba i problem znikł. Zapłaciłem chyba 30 albo albo ciut więcej.
jeżeli to jest ten elektryk , o któłym myśle, to ja mu podziękuje , nie wiedział jak w a4 mojego taty kostke do haka podłaczyć... a inny zrobił to w 5 min
- - - Updated - - -
W Połczynie troche za daleko malin2k5;d tak pytam bo chciałem zobaczyc czy moja bella nie ma żadnych błędów
- - - Updated - - -
Namekuzi dzięki za jakieś namiary gdzie szukać![]()
U mnie sprawdziłbyś sobie wszystko po koleiECU/ABS/VDC, itp.
Myślę że za pełną diagnostykę troszkę policzą - no ale nie znam cen w Sz-nku więc nie będę się wypowiadał. Masz miejscowych
- - - Updated - - -
U mnie za free - jedynie koszt ON i Twój wolny czas![]()
Witam, jutro wybieram się na mecz do Bydgoszczy Polska - Argentyna w siatkówkę i posiadam 1 wolny bilet. Może jest ktoś fanem siatkówki i chciałby obejrzeć mecz na żywo? Jestem ze Szczecinka więc z okolic może być wspólna podróż, albo odsprzedaż biletu na miejscu.
Tak, taki właśnie chłopak ok 30 latnie zrobił na mnie dobrego wrażenia jak już wcześniej pisałem
Malin2k5 może sie jakoś zgadamy ?;> Bo przyjeżdżam na dwa tyg do Polski i mam zamiar zająć się autkiem a nie znam nikogo kto może mi pomoc z tym... no tak elektryk a diagnosta to różnica , chciałbym po prostu podłączyć auto i zobaczyć co tam ciekawego mi pokaże komputer
i mieć jakiś obraz stanu silnika
![]()
Ostatnio edytowane przez marcin7561 ; 27-06-2013 o 19:31
wtam, chciałbym zmienić olej w silniku ale nie wiem jaki był wcześniej lany, prawdopodobnie shell helix bo taka jest naklejka z serwisu z ostatniej wymiany, ale nie wiem o jakich parametrach. silnik 1,9 jtd 105 km przebieg 260 tys km , co radzicie? czym go zalać?;>