jutro śmigam na nocke na 19:30 wiec znowu lipa ;// wczesniej może koło 16 bede jechał na targi na przemysłowej. daj mi na PW do siebie numer tel albo gg to sie zawsze jakos skontaktuje w wolnym czasie
jutro śmigam na nocke na 19:30 wiec znowu lipa ;// wczesniej może koło 16 bede jechał na targi na przemysłowej. daj mi na PW do siebie numer tel albo gg to sie zawsze jakos skontaktuje w wolnym czasie
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
ja bylem i czekalem do 18.20 ale to przez to ze rzadko wchodzimy na strone i sie dogadac nie mozemy:/ ridle odp. czy bedziesz dzis to zajade
Ja wczoraj byłem z bobrytem, bobrytowa na hali targowej. Podaj mi swój telefon i gg na pw. zgadamy sie.
Proponuje może piątek o 16. Może być Statoil na W-wskiej. Byśmy może obgadali ewentualny wyjazd na spot do Szczecina w Listopadzie?
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
mi pasuje mam pierwsza zmiane do 14 wiec ok
Ja mam w pracy remament. Naszczesci mam nielimitowany czas pracy i wyskocze na 1h.
szkoda ... nie dam rady
może następnym razem
miłego spotkania
pozdrawiam
termin ustalony 9.11.08 godzina 14.00 na drodze Chociwelskiej, pierwszy parking po lewej stronie...
Zapraszamy Was i Wszystkich zainteresowanych![]()
Pozdrawiam
A gdzie to jest jakie miasto??
Szczecin kolego...
Dogadajta sie wszyscy razem z Bobrytem on juz u nas był więc poproweadzi Was![]()