Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Temat: Gran Turismo 2013 Poznań

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Mam kilka fotek spod Andersii, bo wpadłem na nich przez przypadek na spacerze z dzieckiem, ale dużo nie pstrykałem, bo nie było żadnego Astona i tylko jedno Maserati.
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Użytkownik Pasjonat Avatar misiu7911
    Mieszka w
    Jarocin
    Auto
    156 19 JTDm byla,159SW JTDm 2007 była:(,147 QV Bianco jest,Passat cc 2011byl. Jest Macan.C5.Berling

Domyślnie

Czyli rozumiem ,ze jak w F1 jest jakas kraska to kierowcy to idioci?nie,poprostu mozna przewidziec niektore rzeczy ,
    Kubica nie umie jezdzic?przeciez nawet nad skoda nie umial zapanowac,prawda?
    Ale macie racje,ludzie mogli wejsc na ulice,przeciez auta maja hamulce,

Użytkownik Ogier Avatar K.O.
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Nareszcie 147 140CV :)

Domyślnie

Profesjonalni kierowcy popełniają błędy. Ale na pewno nie tak głupie. Tutaj był facet, który 3 dni temu dostał prawko, a wczoraj kupił samochód. Serio, trzeba być kretynem, żeby zareagować w taki sposób na utratę kontroli nad autem. 800 koni w samochodzie ważącym mniej niż Alfa 147 to nie są przelewki i - jak widać - trzeba być zawsze skupionym podczas jazdy takim potworem. Szczególnie, jak nie ma w nim żadnych wspomagaczy typu kontrola trakcji.

Ale oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania.

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Kobylnica, Gniezno, Poland
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM Distinctive Premium Q-Tronic + wyścigowa terenówka czyli firmówka

Domyślnie

według mnie to jedyną winę ponosi kierowca a nie organizatorzy bo dzisiejszy dzień miał być tylko pokazowym a nie wyścigiem dlatego organizator zastosował takie zabezpieczenia a jeśli kierowcę poniosła fantazja przy pełnej głupocie bez umiejętności kierowania takim autkiem to jest tylko i wyłącznie jego wina i za karę powinien zostać w PL do wyroku a przy naszych sądach to będzie dla niego największa kara.
    Jeśli chcesz być kimś - kup VW, jeśli jesteś kimś - jeździsz Alfą Romeo.

Użytkownik Rowerzysta Avatar johny603
    Mieszka w
    Wyrębin - Koźmin Wlkp
    Auto
    Lancia ZETA 2.0Turbo 8V 1997r. AR 156 2,5 V6 24V 1998r. AR 33 1,4 BOXER 8V 1994r. Imola

Domyślnie

Ja powiem tylko tyle że nad Maltą było lepiej, bo mogli pokręcić bączki i było bezpieczniej. Na końcach było pozostawione na to miejsce, jak przenieśli na tą ulicę, to ukrócili to wszystko i zaczęła jazda na całego. A wracając do organizacji to jest ostatnio kicha, bo barierki za blisko to raz, dwa nie pozostawienie na końcach podwójnej strefy bezpieczeństwa, po trzecie nie posprzątana ulica z rzeczy leżących na asfalcie między innymi kawałki metalów itp. Tam gdzie ja stałem to leżało wiertło do metalu, jakiś drut i tu się pytam gdzie są odpowiedzialne osoby za porządek jak na taką imprezę!?!?!? A przecież wcześniej był ten odcinek drogi już zamknięty to nie mieli czasu na takie coś bo co widziałem były śmiechy hihi wśród osób kierujących imprezą.
    Impreza miała trwać 3 godziny z czego pół godziny były przemówienia i przestawianie gości, dla mnie to trochę żenujące

Użytkownik Romeo Avatar mattom
    Mieszka w
    dolnoslaskie DZL-> PO
    Auto
    Fiat CROMA 1.9 150ps

Domyślnie

heh .. to już wiem skąd nagle taka troska wszystkich znajomych i rodziny o to czy żyje i nic mi nie jest.
    nie byłem .. więc się nie wypowiem o zabezpieczeniu imprezy,
    ale jeżeli wyglądało to tak jak większość imprez motoryzacyjnych w tym kraju organizowanych poza torami, to nie dziwię się że do czegoś takiego doszło.
    Swoją drogą ... dobrze że nauka wygrała z przyjemnością - znając moje szczęście stałbym akurat tam ...
    szkoda ludzi - chcieli pooglądać tłuste furtki ... a skończyło się ... w zasadzie i tak dobrze skoro nikt nie zginął
    147 powodów do zadowolenia

Użytkownik Romeo Avatar beriba
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    147 1.9 JTD 16V

Domyślnie

@K.O. Dokładnie tak. Przecież nad 147 wcale nie tak trudno stracić kontrolę jak się wchodzi w zakręt i jest troszkę ślisko. Lekko za mocno gaz i już stawia auto bokiem. A to przecież tylko 140KM przy 800KM w CCR

Użytkownik Ogier Avatar Yannkes
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    147 Ti 1.9 jtd 120 KM 2007r. 159 SW 2.0 jtdm 170km 2010r.

Domyślnie

Dwa lata temu robiłem zdjęcia i też ludzie stali tuż przy ulicy, jedynie na końcach podwójne barierki.
    Ja miałem mniej bezpiecznie bo teraz foto na pasie rozdzielającym mieli sporo miejsca

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	dam2.jpg
Wyświetleń:	113
Rozmiar:	198.2 KB
ID:	100321
    na codzień biokominki a po pracy Alfa

Użytkownik Alfa i Omega Avatar mario595
    Mieszka w
    Kalisz
    Auto
    Była Alfa Romeo 156SW Ti, jest Ford S-Max

Domyślnie

Szkoda ludzi, szkoda imprezy. Na całe szczęście miałem jeszcze "w rękawie" koncercik Alicia Keys i jakoś humor mi powrócił. Pomimo tego wypadku to super jeździło się w Poznaniu - prawie jak w jakimś Monaco . Nawet udało mi się jechać za Lambo, Mclarenem i Ferrari - a moja żona tylko gadała - nie ścigaj się z nimi, no nie ścigaj! - hehehehe - moim dieslem?! dobrrze, że Ale umyłem i wstydu nie było Kamerkę miałem i sobie nagrałem.

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    2015 Dodge Challenger R/T Plus

Domyślnie

to ja podrzucam linka do swoich zdjęć (sztuk 182, niedziela + środa na torze): http://worldaccordingtovase.blogspot...i-augusti.html