Ja mam nero fuoco i bedę kład AF Tripple ale na niego musowo jakiś wosk , albo FK Pink Wax albo DJ Blue Velvet , więc wtedy efekt powinien więcej potrzymać
No ja u siebie bd aplikowal AF Tripple i na to chyba dodo bo jest ciemne,do zamaskowania małych rysek weź AF Tripple ,ale na odpryski chyba tylko coś koloryzujacego żeby je lekko zamaskowac
Na razie musze wykorzystać Cherry glaze.a moim odpryskom to tylko lakiernik może zaradzić.
Myśle tylko żeby może jakiś lepszy wosk spróbować. Powiedz mi jeszcze, za każdym razem pod wosk glinkujesz?
Nie,jak pierwszy raz kladlem AB cherry glaze to dobrze wyglinkowalem,AB po 3 tyg zaczęło umierać ,więc wymylem dobrze,przejechalem cleanerem i nalozylem wosk,bd glinkowal ale przed zima jak bd kładł HiTempa ,w lato raz a porządnie i jak jeden wosk schodzi ,kładę drugi i na bierzaco dbam o czystość auta wiec... w okresie letnim raz lub dwa glinkuje
Akurat dodo zbytnio trwale nie jest. Do tego Tripple go z deczka oslabi...
Ja na Trippla nakładam 476, jak nałożyłem PB Nattys Blue. To zbytniej roznicy nie widac. A leży troche wiecej :
Panowie, widzę, że wielu miłośników i posiadaczy 156 tutaj pisze o kosmetyce. Ja profilaktycznie zamiast wydawać kupe kasy na collisy476 i inne megsy polecał bym zajrzeć pod auto i obejrzec podłogę bo niejednego może zatkać po tym co tam ujrzy. I szybciutko popędzi do kastoramy po BITEX i podkład tlenkowy zamiast po megłajersy i inne dodo jujse
![]()
PAnowie , mam pytanie mimo tegóżwywodu.
Zna ktoś jakiś przyzwoity kockpit spray? Coś co nie sprawi że kokpit będzie sie swiecić jak psu. 4 litery. Kilka firm już przechodziłem i powiem , że narazie autoland QUICK mnie miło zaskoczył. i turtle wax w spreju( ten jednak cieżko dostępny w dziurze , w której mieszkam), szukam innych godnych zaufania areozoli do kokpitu. Może ktoś coś stosuje? Czy tylko same 303 aerospace i inne wynalazki za 70 zeta? Dla mnie to troszke drogoWole odłożyć te pare złotych , kupoic sprejek a potem sobie sam jakis perfum kupić
![]()
[C
Sonax ma coś nawet dobrego ,dostępnego w sklepach,ja os siebie polecam poorboys natural l
Spokojnie, ją stan mojej podłogi znam i przed zimą będZie zabezpieczana.
Wysłane z mojej Nokii 3310
za pomocą Tapatalk 2