będę czekał ok 18, muszę odpicować auto i umyć bo aż się biena prosi o prysznicXD
będę czekał ok 18, muszę odpicować auto i umyć bo aż się biena prosi o prysznicXD
do samego zamku nie dojedziesz bo zakazy parkingów brak bo te które były przygotowane to rozmokły . każą ludziom parkować na castoramie i z tam tąd zabierają ich autobusami
Wiem byłem wczorajXD ale jazda, ludzie parkowali gdzie popadnie, Ja ostatecznie dałem sobie spokój z tym i pojechałem do świdnicy...
No i co niedowiarki ? Pogoda tak jak zapowiadałem hehenajgorsze że w przyszłym tygodniu ma być podobnie, w tygodniu słonecznie a na weekend deszcze. Ale do przyszłego weekendu jeszcze sporo czasu więc na razie nie ma co wyrokować. Wstępnie celuje w przyszłą sobotę, komu pasuje ?
Się zobaczy, ja narazie rypie wszystkie nadgodziny, potrzebna kasaXD wakacje już za pasem. Ale jak dojdzie do grila to sobie pracę odpuszcze;] pozdrawiam
Ktoś by się pisał na na jakiś spot w naszych okolicach ?![]()
Spontanicznego;] ja dziś to nawet do wro alfiną pociskałem... Nie moge się nacieszyć jazdąSzkoda że moja kobieta nie wie co to Alfaholizm;]
ja sie zawsze piszęchociaż mi zaczyna chodzić po głowie organizacja grilla pod Sobótką przy nadziei że zjechałoby sie trochę aut z Wro. może sie w niedzielę przejadę zobaczę jak wygląda w normalnym dniu ta miejscówka o której myślę na Przełęczy Tąpadła co by na przyszły weekend coś zorganizować
może ktoś sie chce przejechać ze mną ?
![]()
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 04-07-2013 o 21:32
To jak byś jechał w niedzielę to daj znać, sam bym zobaczył co i jaka popołudnie w niedzielę prawie na 100% mam wolne