...2007
...2007
nie powinny się domykać w tym roczniku, tylko otwieranie z kluczyka
Ahaaaaa...a już myślałam, że taki ze mnie tłuczek, że nie potrafię sobie z tym poradzić
dzięki za info.
jak dajesz radę opuszczać to wszystko jest OK
Dzięki. ...bo oczywiście pomijam temat lewej bocznej szyby przód. Z tego co zdążyłam już poczytać wiele osób ma z tym problem.
a co z nią ? jak nie jest wprogramowana to robisz tak :
1 uruchamiasz samochód, drzwi kierowcy maja być zamknięte
2 opuszczasz do końca i trzymasz cały czas przycisk opuszczania wciśnięty przez 20 sekund
3 podnosisz do końca i trzymasz cały czas przycisk podnoszenia przez 20 sekund
4 punkt 2 i 3 można powtórzyć 2 czy 3 razy
powinna się wprogramować, czasami programowanie działa tylko podczas jazdy (nie na postoju)
u mnie wystarcza po opuszczeniu do końca trzymać przez jakieś 2-3 sek., nie 20
u mnie znacznie dłużej
o tym programowaniu słyszałam wcześniej i tak robiłam, ale co jakiś czas problem powraca tzn. znowu pojawia się malutka szczelina i muszę od nowa programować...
Witam alfaholików,
od kilku tygodni męczy mnie ogromna chęć kupna Alfy Romeo GT.
Samochód już jest wypatrzony, sprowadzony z Francji z 2005r z silnikiem 1.9 150 KM lekko uderzony tyłem przebieg 168tyś. Zakochałem się w tym samochodzie od pierwszego wejrzenia. Jedyne co powstrzymuje mnie przed kupnem tego samochodu to opinia alfy o jej awaryjności. " pół roku w warsztacie , pół na drodze"
Boje się trochę tego, że może się psuć ponieważ nie jest to samochód, którym zamierzam jeździć rok i go sprzedać, lecz dłużej a jeżdżę na prawdę dużo. I nie chce dokładać do tego samochodu drugie tyle jak mówią niektórzy. Nie chce japońców i niemców. Kierowców jeżdzących GT proszę o obiektywną opinię , czy warto jak z ''awariami'' itd.