Pewnie siedzieli w KFC kolego
Wysłane z mojego LG VU za pomoca kciuków
Pewnie siedzieli w KFC kolego
Panie i panowie ja jestem nowy wiec i wiedziałem gdzie będziecie siedzieć itd.... to mam nadzieje do zobaczyska na kolejnym...
E moze pogoda nie bedzie az tak okrutna i pozwoli na spotkanie pod gołym niebem
haha to samo miałembyło cima zima
wiec poszedłem se na film do kina
a Wam zgrubna tyłki za to
![]()
Ja… ehe… nie wypalił….
Jak mi piorun pierd*nął wczoraj o 17:00 w chałpę, to wszystko co było w kontakcie poszło się srać: telewizory, satelita, router od internetu, lodówka…. Wiec nie gadaj, że coś nie wypaliło, bo u mnie wszystko poszło z dymem!
PS: No i nikogo nie było w Międzybrodziu w końcu oprócz mnie![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Wystarczy poczytać kilka stron wstecz i wiadomo co i gdzie robimy
Spotkanie pod gołym niebem? Czemu nie, ale pod warunkiem, że będzie przysłowiowy już kurczak, frytki i kawaPoza Tym jak niektórzy koledzy nie mogą Nas znaleźć w sferze to w plenerze tym bardziej się nie odnajdziemy. Proponuję zostawić miejscówkę bez zmian i ewentualne wypady w teren robić ze sfery. No i w lecie godzina 20 a nie 19. taka moja propozycja
Jeśli jeździsz fiatem, lub iveco, nie wybieraj się daleko...
Kto wpada na bielsko w piatek na spotkanie alfaholików z cieszyna i okolic? Ja tak i znajomy....
bardzo chetnie ale nie wiem czy mi to wypali bo ostatnio mam inne knify na głowie a tak sie mi chce wyburzyc na to spotkanie bo jeszcze nie byłem a chetnie chciałbym poznac ekipe z bielska i okolic osobiscie