masz wybór - słuchać bzdur albo jeździć stylowym samochodem
masz wybór - słuchać bzdur albo jeździć stylowym samochodem
Wszystko zależy od egzemplarza a ty na starcie bierzesz uszkodzony. Wiem że można naprawić i ogarnąć tylko żebyś właśnie sam później do ludzi nie płakał że Alfa to zło. Ja mam GT rok, jak dotąd nic się z autem nie dzieje - tylko części eksploatacyjne.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk by redek83
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
ponawiam pytanko co do żarówekczy takie z allegro za 200zł są dobre i czy muszę wymienić 2 czy wystarczy 1 wypaloną ??
PS: amortyzatory do 1000zł za komplet to dobra inwestycja ?? bo obecnie tak mi buja autkiem że szok ;/ strach wchodzić w zakręty przy 150km/h no i pięknie buja na wzniesieniach przy 200km/h ;/
ciężko powiedzieć, boję się jeździć takim autkiem z takimi prędkościami ale zrób sobie na pewno dobre ubezpieczenie na życie
fabrycznie jest Philips D2S za 80 zł
http://allegro.pl/listing/listing.ph...rice_enabled=1
kup sobie dwie i ciesz się oświeceniem
ja nie mam jeszcze żony![]()
no ja jedynie tak śmigam po 24 tak to jeżdżę normalniei sam
ok kupiłem 2 amortyzatory przednie bo miały tylko 35% oba a tył jest 75% więc zostawiam za amortyzatory dałem 900zł ale teraz mam inne pytanie czy można wymienić w wahaczu same tuleje czy muszę kupić cały wahacz "wydłużony" on jest z tyłu zapomniałem dokładnej nazwy ;/
a to po 24 można jeździć 200km/h tak ? chyba że nie masz na myśli drogi publicznej tylko sobie coś sam wybudowałeś
na pewno nikomu to nie zagraża i w ogóle... zgodę na transplantację chociaż zrób, jak już się sam zabijesz to może ktoś
przy okazji na tym skorzysta ...no i trzymam kciuki żebyś nie zrobił kuku nikomu postronnemu
fakt że po wymianie amorów masz większe szanse przeżyciamoże dodaj parę km do wyniku ?
jak na 35% przodzie dawałeś radę 200 to teraz powinieneś podnieść poprzeczkę...