dajcie koledze spokuj i troche czasu, przeciez mowil ze ma niewyrobke:-D a teraz to juz napewno, nie od dzis mowil ze terminy sie wydluza wiec odrobina cierpliwosci :-P
Witam.Potrzebuję odświeżyć kierownicę i gałkę (6) w mojej 156.Pomoże mi ktoś?
Ja prawie rok czekam wcześniej kolega chociaż odpisywał a teraz cisza...
ceny obszywania się zmienily czy pozostają bez zmian ?
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo
To co,możemy się jakoś umówić na kierownicę i gałkę?
Chwilowo (przynajmniej do 25-tego lipca) nic nie szyję z racji zaległych zleceń.
To teraz ja mam pytanie- kiedyś pisaliśmy o obszywaniu kierownicy i gałki w mojej V6.
od 13 sierpnia do 30 sierpnia jadę na urlop. Czy gdyby obie rzeczy dostarczyć Ci na powiedzmy 14 sierpnia, to czy Dasz rady mi je zrobić na powiedzmy 28 sierpnia ( jak wrócę do domu, to paczka będzie na mnie czekać...założę i od 1 września mogę normalnie funkcjonować). Łączyłbym 2 rodzaje skór i chyba chciałbym granatowe szwy, pod kolor auta...choć w środku mam jasną skóra i nie wiem jak by to wyglądało...Fajne jest to małe logo alfy na gałce...nie wiem tylko, czy w kulce w V6 by to dobrze wyglądało... I jak by to wyglądało z kosztami- jak pytałem, to minął już od tego czasu chyba rok...