Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: Alternatywa dla PP kierowcy

dobry1987
    Gość

Domyślnie Alternatywa dla PP kierowcy

Witam kolegów, jestem nowy mam nadzieje, ze jako laik nie narobie zbyt dużo zamieszania i temat trafi gdzie powinien. Otóż kupiłem ślicznego Alfa 159 foto dostępne przy przywitaniach. Generalnie autko super, natomiast kupiłem już jako "naprawioną" po wypadku gdzie wystrzeliły poduszki powietrzne kierowcy i pasażera. I teraz moje pytanie czy jest możliwość zakupu samej zaślepki na kierownice czy jest to jako całość z poduszką. Jak narazie jest poprostu dziura zasłonięta okrągłym kawałkiem z plastiku oczywiście przyszłościowo zamierzam założyć kompletną poduchę a konsole dać do regenracji; lecz na dzień dzisiejszy szukam rozwiązania w inny sposób. Deska narazie zostanie ale kierownica?? Mam ktoś może pomysł bądź ma za sobą naprawę ??

Użytkownik Ogier Avatar admor
    Mieszka w
    Świętochłowice
    Auto
    Insignia A20DTH, RX-8 Renesis High Power

Domyślnie

wg mnie nie ma alternatyw kup co trzeba na necie masz pełen wybór i w dobrych cenach, zamontuj a nie baw sie w półśrodki które samego Ciebie będą irytowały z biegiem czasu ale oczywiście zdania mogą być podzielone, zrobisz co zechcesz...

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    Alfa 159

Domyślnie

Według mnie nie da się, nie ma rozwiązania emblemat to część poduszki to jeden element ale jak pisał przedmówca poduch jest dużo i ceny przyzwoite

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Auto
    AR 159 1.9 JTDm 16v

Domyślnie

Dobry, jeśli kupiłeś 159 to chyba również stać cię na poduchę?

Ponadto brakująca poduszka być może uratowała komuś życie a na pewno zdrowie. Pomyśl o tym.

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Koszalin
    Auto
    Była AR 147 2.0 teraz AR 159 1.8MPI+LPG Progresion

Cool 159

Podajcie mniej więcej te "dobre" ceny poduch do 159

dobry1987
    Gość

Domyślnie

Sugerując się wpisem kolegi zaczałem szukać PP na aledrogo. Znalazłem tylko 2 w dziale z poduszkami (używki) w cenie 1100 zł

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Auto
    AR 159 1.9 JTDm 16v

Domyślnie

AIRBAG - warto też napisać to tych całych clarkes breakers czy nie mają innych części w razie potrzeby.

UniqueSilver
    Gość

Domyślnie

Ja bym proponował za tak ważne rzeczy, będące w sumie podstawą bezpieczeństwa w aucie nie oszczędzać i zabrać auto do ASO. Ja auto naprawiałem przez chwilę w warsztatach niezależnych, po chwili jednak przeniosłem cały serwis do aso i przynajmniej mam całkowity spokój i pewność. Poduszek z allegro bym się bał. Jak kupujesz AR to niestety serwis jest drogi. Jak będziesz na nim oszczędzać to auta szybko się pozbędziesz przez "awaryjność"= tanie zamienniki itp. Ale Twoje życie i zdrowie.