Wszystko zależy od rodzaju samochodu, koloru i stanu lakieru. Cena za samą korektę to w granicach od 600 do 1200 zł ale to się ustala po oględzinach pojazdu. U mnie było parę poprawek lakierniczych. Nie licząc ich to ta zabawa wyniosła mnie 1000 zł. (w tym lampa 100zł/szt.)
Tanio to nie jest ale za taką pracę i za ten efekt naprawdę warto wydać te pieniądze. Oczywiście trzeba o to dbać, ale za to później się nie żałuje![]()
w ostatni piątek odebrałem Piękną od lakiernika (polecam http://www.pf-pro.pl/kontakt):
- na masce schodził bezbarwny lakier i było sporo odprysków od kamieni: całość przemalowana,
- pospawany przedni zderzak (przygoda na parkingu): całość przemalowana,
- na tylnej klapie wyskoczył mi "kwiatuszek" który wcale nie dodawał uroku Pieknej: całość przemalowana zabezpieczona,
kolor nie do odróżnienia od oryginalnego, Bella wygląda jak nówka
Trochę się tego nazbierało...z kolegą z forum Robalfaromeo od 12 do 23 wymiana amortyzatorów i sprężyn tył /przód ,przód - 5cm tył - 4cm , wymiana tarcz hamulcowych ebc i mikoda plus klocki plus zaciski i dwa nowe łączniki stabilizatora tył TRW. Po zamontowaniu wszystkiego o 23 powrót do domu ... przy odpalaniu vdc abs system failure.... Robert mówił ,że to może być akumulator. Padam na twarz a Alfa siedzi nisko. W domu mam jeszcze dwa nowe dolne wahacze TRW.Mam nadzieję ,że jak to wstawię i zrobię zbieżność auto będzie jeździło jak po sznurku. No i że zniknie ten bła vdc abs. Jeżeli jest ktoś z Wrocławia kto mógłby mi pomóc proszę o kontakt na priv.
przelacialem 225km/h obwodnica poludniowa gdanskatroche sie tam przedmuchalo
Dziś wsadziłem do mojej belli nowe amortyzatory BILSTEIN B6, wymieniony olej oraz wszystkie filtry.
Jesio mycie oraz odkurzanie i ślicznotka jak sie patrzy