A czym przepolerowac felgi???Aby staly sie jeszcze bardziej "intrygujace"...Załącznik 101591
Przy okazji Alfa "pomazana" Meguairs Ultimate Liquid Wax,Pure Syntetic Polymer
A czym przepolerowac felgi???Aby staly sie jeszcze bardziej "intrygujace"...Załącznik 101591
Przy okazji Alfa "pomazana" Meguairs Ultimate Liquid Wax,Pure Syntetic Polymer
Ostatnio edytowane przez BURATINO ; 10-07-2013 o 23:10
Buratino ,nwm czy uzywales ale ja od siebie polecam Poorboys Wheel Sealant ,u mnie na felgach daje fajnego wet'a , cytując to co powiedzieli koledzy z pracy mojemu ojcu jak je zobaczyli po PB WS "oddawales felgi do malowania ? Bo wyglądają jak nowe",polecam naprawdę daje super efekt
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
np. detailercenter
Jest, jest, przewin sobie okienko z informacjami na glownej stronie![]()
ja jak bym miał dobierać Ci zestaw po kosztach proponował bym
-nafta oświetleniowa (do asfaltu)
-Szampon (jaki nie weźmiesz będzie lepszy od marketowego)
-Glinka (soft) np valetpro
-Jak masz kase APC (najtańsze)
-Cleaner (potrafią niektóre zamaskować więcej niż PB BH)
-Wosk Na początek tester syntetyka np FK z czasem kupisz sobie naturalny lub duże opakowania
-QD obowiązkowo przyda się do dbania po każdym myciu
-Opony jak już kolega pisał Nielsen Brillance jest mega polecam jeszcze jakąś szczotą choźby z marketu i APC wyszorowac opony
-felgi tenzi alux
Akcesoria
-Rękawica (marketowa np nigrin)
-Pędzelek (chodźby z casoramy)
-Ręcznik do osuszania
-3-4 fibry do lakieru
-2 aplikatory
-jakieś tanie fibry do pierdułek i szyb
Co do wosku ja potrzebuje na auto ok 6g więc wydajnośc jest mega
jeśli chodzi o spory FK a colli uważam że fk jak się go wygrzeje wytrzyma dłużej niż colli. Efekty wizualne na ciemne auta colli na jasne fk
Jak chcesz ciąć koszta jeszcze szukaj używanych opakowań na forach np kosmetyki aut
Bocian proszę Cię bardzo http://www.pielegnowacauto.pl/promoc...er-gratis.html
dobra panowie, ostatnie pytanie odnośnie polerki. Czy do polerowania obowiązkowa jest maszynka z kilkoma różnymi szybkościami obrotów czy wystarczy urządzenie z jednostajnym ruchem obrotów ale bez możliwości zwiększania i zmniejszania obrotów?