Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: [166] ics

kkarts
    Gość

Domyślnie [166] ics

Witam

Od pewnego czasu przeglądam róż fora internetowe i poszukuję schematów ics w celu podpięcia mp3 i odniosłem wrażenie że wszystkie dostępne dane są niekompletne, stwierdzam to na podstawie tego że w żadnym ze schematów nie ma rozpisanych wtyczek do zmieniarki , a wygląda na to że sygnał jak i aux wchodzi do ics również przez mini iso. Proszę wypowiedzcie się w tej kwestii jeżeli ktoś ma ten temat jakieś info.

melek_italia
    Gość

Domyślnie Re: ics

Cytat Napisał kkarts
    Witam

Od pewnego czasu przeglądam róż fora internetowe i poszukuję schematów ics w celu podpięcia mp3 i odniosłem wrażenie że wszystkie dostępne dane są niekompletne, stwierdzam to na podstawie tego że w żadnym ze schematów nie ma rozpisanych wtyczek do zmieniarki , a wygląda na to że sygnał jak i aux wchodzi do ics również przez mini iso. Proszę wypowiedzcie się w tej kwestii jeżeli ktoś ma ten temat jakieś info.
    Nie lepiej upgrade softa i sluchac mp3 z plyt niz rozbierac,szkoda zachodu wg mnie.

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Łomża
    Auto
    Alfa Romeo 145 1,4 TS rok 1999 Alfa Romeo 166 JTD 2004 rok Giulietta 2017 rok

Domyślnie

Kolego czy istnieje upgrade softa do AR 166 rocznik 2004, a może od któregoś roku CD czyta mp3.
    Pozdrawiam
    janczyz

Użytkownik Romeo Avatar blackalfa166
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 166 3.0 V6 1999; AR 166 3.0 V6 2002; JEEP Grand Cherokee V8 5.9 1998; Cadillac Seville STS

Domyślnie

pierwszy raz słysze o jakimś upgrade ;//

Użytkownik Fachowiec Avatar szerszeń
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Astroserati | 407 coupe | Quattroporte

Domyślnie

Nie podłączysz mp3 do ICSa ryj w ryj, musisz najpierw podać na niego sygnał sterujący zmieniarki. Oryginalnych zmieniarek obsługujących format mp3 do 166 nie ma, tylko Loudlink, no more.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia