to nie wiedziałeś że sprzedajesz handlarzowi ?
zrobił prostego "doktora" i chce zarobić parę zł za ponaciąganie
i w końcu pewnie ktos ten złom kupi
mogłeś wyrejestrować i oddać na żyletki w zamian za zaświadczenie
to nie wiedziałeś że sprzedajesz handlarzowi ?
zrobił prostego "doktora" i chce zarobić parę zł za ponaciąganie
i w końcu pewnie ktos ten złom kupi
mogłeś wyrejestrować i oddać na żyletki w zamian za zaświadczenie
ne wiedziałem ze to handlarz nie wygladał tak i gadka byla ze ma taka sama wiec to juz mnie dziwilo
A powiedz mi, poduszki ci wystrzeliły?? Jak tak to fajnie byłoby jakbyś dał zdjęcie środka ..bo właśnie ja kiedyś miałem z poduszkami problem i do tej pory nie wiem czy w słupkach są..;/
- - - Updated - - -
sorry juz doczytałem..;p
Uwaga moja była bella jest do sprzedania nie dajcie się naciąć ! http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-alf...C29800090.html
masakra co ludzie potrafią zrobić z robitkami :/ na pierwszy rzut oka nigdy bym nie powiedział że to auto z oferty ma taką przeszłość. a tak przy okazji, po czym poznajesz że to Twoje auto ? zastanawiam się czy ja bym był w stanie poznać swoje gdyby nie miało żadnych znaków szczególnych, bo to na pierwszy rzut oka wygląda na całkiem seryjne więc nie różniące sie od innych
z tego co widze to już ten handlarz co mu sprzedałem sprzedał osobie 3 ...
ramka klubowa została jedna z tylu bo z przodu roztrzaskało ją i na jednym zdj nie jest do końca zamazana moja rejestracja 2 szczegół inne radio moje było wyjęte za pomocą śrubokręta który wbił się w deskę i 3 szczegół pedały dokładnie nakładka na pedale sprzęgła była do góry nogami
Niezłych speców od blacharki mamy w Polsce, aż strach samochody w tym kraju kupować, ja swoją Alfę rozebrałem na części i alle... stwierdziłem ze lepiej odzyskac troche kasy i byćmoże "ocalic" komuś życie, które mógł stracić jeżdżąc naprawionym wrakiem mojego byłego auta:/
Jak poduchy miała całe, to od razu było do przewidzenia, że wróci. Z wierzchu zrobili, a pod spodem pewnie czym zakleili, żeby było jako tako.
W polsce niestety wszystko się klepie, z dwóch, z trzech z dodatkiem przystanku autobusowego.
Na bezwypadkowe. net oglądałem BMW sprowadzane ze stanów, na zdjęciach nigdy bym nie powiedział, że była robiona, a na ori zdjęciach ze stanów dachu i słupków nie miała![]()
Ostatnio edytowane przez Lukano ; 13-07-2013 o 11:56
jest już na wykopie ;]
http://www.wykop.pl/link/1584181/uwa...meo-147-140km/