Nadrobi się![]()
Nadrobi się![]()
Jestem na forum od jakiegoś czasu,ale nie bardzo miałem czas aby dodać fotki itd.A mianowicie mam taką małą prośbę gdyż na stałe mieszkam w Berlinie a w Lubinie jestem raz czasem 2 razy w miesiącu czy ktoś mógłby mi zamówic ramki?Bo nie mam konta w Polskim banku pieniądze moge podrzucić w ten weekend gdyż jestem w okolicach Lubina a odbiore za około 2 tygodnie bo też bede w Lubinie z góry dziękuje i pozdrawiam
Poszło Pw
Cześć wszystkim i jak tam został ktoś czy wszyscy się urlopują ? Chętnie bym się spotkał . Może zamiast na Tesco to np. lubińskie lotnisko ? Piszcie kiedy wam pasuje i o której ! Pozdrawiam !![]()
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
Ja na weekend bede w Polsce to moge podleciec tylko gdzie i kiedy?
Witam
jestem z Rawicza,ale z racji ze bardzo czesto bywam w Lubinie/Legnicy postanowiłem sie przywitac.Jezdze srebrna przedliftowa 156 z v6,bede obserwowal temat i jest duza szansa ze sie spotkamy.Pozdrawiam
Ma ktoś może odsprzedać ramki klubowe ? A może ktoś będzie zamawiał ? Chętnie odkupię
- - - Updated - - -
A co powiecie na spot w weekend ?
No mi wlasnie pasuje tylko weekend bo w niedziele na Berlin spadam i moze ramki juz mi przyjda w co watpie