Jak będzie tyle ludziów to też wpadnę
Jak będzie tyle ludziów to też wpadnę
Jeśli pomogłem - kliknij na gwiazdkę.
Przepraszam Panowie - ale właśnie zaraz jadę do wspomnianego wcześniej elektryka z jednym problemem i przeglądem klimy i dziś nie zdążę auta odebrać (pracuje do 17) ale jak coś proszę o PW w tygodniu wieczorem można podjechać mam kabel i lapka to mogę pomóc.
Ja mogę dzisiaj podjechać z laptopem i kablem. Na 19 powiniennem się wyrobić.
Może będzie też ktoś z 1.9 mjtd..
Może i ja wpadnę do towarzystwa.
Zjazd w środę aktualny? Bo z chęcią bym się w końcu z Wami spotkała![]()
A w którym dokładnie miejscu balujecie?
Byłem pod mostem ostatnio jak jechałem na obornicka i nie wiem gdzie macie bazę spotkań
Tam sa światła przystanki aut nie widziałem.
musisz podjechać pod hale orbita. Ja może się w środę też wybiorę, bo mam multiscan'a i kabel, ale nie potrafię ich połączyć z moim autem (easy odb działa bez zarzutu)![]()
A czy ja mogę do kogoś podjechać i z nim się zabrać na spotkanie ( znaczy się za nim swoim autem)? Bo w sumie to nie znam tamtych rejonów i chyba ciężko będzie mi trafić;/
Cobra czy ja mogłabym ( jakbyś był) podpiąć też swoją belle do twoich kabli? Bo swoich nie posiadam, a bellka znów świruje;/
Jasne.. jak tylko będzie też ktoś kto powie jak powinno przez multiscan/FES się podpinać to będzie w ogóle super
.. bo ja na tym darmowym programie póki co działam, choć i tak większość rzeczy, które potrzebuję to wystarczają.
Jeżeli nic się nie zmieni ja będę wtedy jechał z okolic nowego stadionu, więc zawsze możemy podjechać razem jeżeli z tamtej strony jedziesz, a jak nie to napisz PW to jakoś się zgadamy.
witam, mam takie pytanie: potrzebuje wymienić czujnik temperatury spalin ( taki głupi kabelek przed DPF-em) czy ma ktoś może podnośniknie chce płacić za odpięcie kabelka 150 zł
chętnie postawie flaszke
![]()