pokaż jeszcze uszkodzenia samochodu łatwiej będzie ocenić. CO do samej roboty to jest jej sporo. Dużo zgrzewów do rozwiercenia i musisz to zrobić dokładnie. Najpierw musisz przygotować poszycie z ten cwiartki żeby mieć co przyłożyć do auta i z czego wziąć szbalon. Zaznaczasz i wycinasz. Ja zawsze staram sie robić na równo a nie na zakładkę. PÓŹniej jest dużo roboty z wyprowadzeniem tego. Później spawasz, szlifujesz, nierówności niwelujesz szpachlą, malujesz i gotowe![]()
ze 4dni i bez wymiany wyklepane podszpachlowane i jedziesz dalej
według mnie tak pokazał bym ci toyote avensis drzwi się nie odtwierały klapa z tyłu z prawej str wystawała na jakies 4-5cm zrobione szpary się zgadzają wszystko ładnie wygląda.
Jedynie co do dokładniejszych oględzin to podłoga jak złamana za tylnią osią to do zrobioenia jak przed to bez zamy naprawczej nie podchodź do tematu
Heh , to popróbuje ale dosyć miękka blacha jest i nie ma za co wyciągnąć jej do przodu
Pocieszyłeś mnie , nie rozumiem Twojego zwrotu ,, bez zamy naprawczej nie podchodź do tematu''
Nie bardzo wiem o co chodzi ;p w necie też nic na ten temat nie pisze;/
Rama naprawcza to takie coś do naciągania auta po wypadkuNa tym filmiku dobrze widać: http://www.youtube.com/watch?v=lOmbOftjvX8
Ruski to są chyba mistrzami w naciąganiu wraków![]()