kup węższe dystanse i tyle.
guma ch^&* da.
kup węższe dystanse i tyle.
guma ch^&* da.
Kup, łatwo powiedzieć trudniej zrobić. Od pewnego czasu przeglądam allegro i jak narazie nie spotkałem 5x98 na 5x112 i w dodatku 20mm. Swoich nie sprzedam do czasu aż nie będę miał w reku 20mm bo nie uśmiecha mi się na zimówkach jeździć w lato.
A moze guma o innym profilu coś wskóra?
A masz zaklepane ranty błotników?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
No tak lepiej kupić 2 opony niż raz dystanse.
http://www.mapet-tuning.com/sklep/dy...rub-p-120.html
3mm powinny załatwić problem.
google niegryza
Kolega nie wie, ze wszystkiego nie da sie kupić na Allegro?
Takie dystanse na allegro też da się kupić - ogłaszają się firmy robiące pod odpowiedni wymiar (parametry) auta i felgi. Koszt pary to około 280zł.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
post do skasowania
Ostatnio edytowane przez Robertsite ; 28-03-2013 o 20:28
Panowie ja mam to samo co kolega Sqad tyle ze z przodu:/ rzeczoznawca mowil ze to wina amorow ze sa na wykonczeniu i nie pracuja.Mowilem ze bylem na badaniu tech i sprawnosc amorow 50% i mozemy podjechac to sie speszyl. teraz widze ze to wina szerokiej felli i byczej opony jak na ten size:/ generalnie to co zrobic? jaki inny size albo dystans? teraz wyglada jak buleczka ladnie sie prezentuje szerokimi lackami po za obrysem auta
a rzeczoznawca byl bo wpadlem w dziure i uszkodzilem z prawej 2 fele i 2 opony....
A co teraz masz? Podaj wszystkie rozmiary felgi i opony.
Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk
NO wiec tak...
felgi brock b21 black 17" parametry: nr/rozmiar/rozstaw śrub/ET/ cena za szt (nie chce podawac)
FA3639 7.5x17 5x98 35 --------
co do dystansow to nie wiem nie widzialem wiec chyba nie ma opony to lipa maksymalna
sucessor 215/45 ZR 17 87W bede zmienial na jakies toyo debica czy pirelli taki jest plan
co o tym sadzisz?
- - - Updated - - -
a i w profilu sa foty jak to wyglada....
Przyciera przód? Tył?
Wg wyliczeń nic nie powinno sie dziać.
Przy takiej feldze czyli 7.5 cała szeroka i ET 35 mi 215/45 nie przycieralo.
Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk