Mam ogromną prośbę ...
Potrzebuję wymiary nakładek na pedały w wersji sport.
Czy jest ktoś w stanie zwymiarować powyższe elementy.
Chcę dorobić coś takiego z nierdzewki
Z góry ogromne dzięki jeśli ktoś znajdzie chwilę czasu.
Mam ogromną prośbę ...
Potrzebuję wymiary nakładek na pedały w wersji sport.
Czy jest ktoś w stanie zwymiarować powyższe elementy.
Chcę dorobić coś takiego z nierdzewki
Z góry ogromne dzięki jeśli ktoś znajdzie chwilę czasu.
Jakby były takie jak na drugim foto do Giulietty - to bym kupił
Te co podesłałeś są do MITO.
Wstępny projekt już mam
Najgorzej z tymi wymiarami - najlepiej jakby były takie jak w ory. sport.
BTW
Możesz sprawdzić wymiary tych co masz (proszę)
Jak jest mocowana podstopnica?
kolego nie są do MiTo (MiTo ma bardzo podobne) sam mam takie w swojej Alfiesą standardowo montowane przy pakiecie sport/sportiva qv
dokladnie, te drozsze nakladki sa dla Julki tez...mozna je bez problemu kupic w serwisie mam nadzieje ze polskim tez nie bedzie problemu, poza cena![]()
Mnie się logo na sprzęgle wytarło po niecałym roku. Poza tym średnio są poręczne zimą. Radzę się zastanowić.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
ja używam takich przez prawie 2 lata i szczerze mówiąc są nie do zdarcia
Załącznik 102499
grube chyba na 3mm aluminium i laserowo wycinane logo (dzięki tym wgłebieniom ich ranty pełnia jednocześnie funkcję antyposlizgową) , żadnych elementów gumowych po zewnętrznej stronie więc nic się nie zużyje i pewnie starczy do końca życia auta, koszt coś koło 190zł , gdyby ktos był zaintaresowany namiarami na goscia to pisać na priv . Te na zdjęciu są dedykowane do 156 GTA ale do julki wygladają identycznie- rożnią sie tylko podstopnicą ktora jest z jednej strony ścieta
- - - Updated - - -
zgodnie z życzeniem dołączam real foto
Załącznik 102591
Załącznik 102592
Ostatnio edytowane przez tx555 ; 21-07-2013 o 13:42
Tansza wersja ma dosc spora gume, wiec trzeba bedzie troche km przejechac by ja zetrzec tak by noga sie slizgala, jak narazie nie ma takiej opcji noga lezy jak przyklejona i jeszcze troche chromu widac przyokazji![]()