Rustupl a jak wszyscy mówili żeby nie kupować Alfy bo się psują to nie słuchałeś
Nazar spoko jak od soboty do końca miesiąca jestem wolny jak ptak z wyłączeniem 27 i 28 bo wtedy %Moje oczko więc zacznę się robić stary
![]()
Rustupl a jak wszyscy mówili żeby nie kupować Alfy bo się psują to nie słuchałeś
Nazar spoko jak od soboty do końca miesiąca jestem wolny jak ptak z wyłączeniem 27 i 28 bo wtedy %Moje oczko więc zacznę się robić stary
![]()
Dupa bydzie z GTV . Swoje auto przygotowałem do trasy , dzwonie do kolesia a on mi pado ,że nad morzem siedzi i że w niedziele może przyjechać . Sciemnia ewidentnie - w niedziele wieczorem ani nie dojże nic ani diagnosta żaden nie robi . Odpuszczam . Nie wezme w auta w worku,330km to nie wycieczka rowerowa . Ja bym sobie życzył ,żeby przyszły sprzedawca który mi będzie puszczał auto był co najmniej tak uczciwy jak ja
. Dupca to . Modzimy dalej przy mojej ( żona się aby cieszy
) a w przyszłym roku chyba jednak GT/159 . Ciapol będzie się chciał swojej pewnie pozbyć
heheheh
PS. I najważniejsze ----KTO SIĘ PISZE NA SPOTA NIEDZIELNEGO NA KOPCU???? Bo padła propozycja więc miło by było jak by się więcej ludzi zebrało jak JA i BEDNAR . Jak tak dalej pójdzie to nas za gejów będą brać
może wpadna, jak beyda w stanie, w sobota ida na geburstag, i nie wim jak byba wyglondoł we niedziela, jak by co to dzwoań Nazar, moze sie przywloka na chwila.
pzd
Jakoś te "kopcowe" terminy mi nie sprzyjają..., zaś w robocie![]()
raczej w doma zastać ;]
to ja z chęcią wpadnę jeśli mechanikowi wreszcie uda się złożyć belleprzed chwilą u niego byłem i już głowice zakładał więc może do jutra wieczora mu się uda
Moze i jo wpadna do wos a o wtory ?
Alfa Romeo Giulietta 2.0 TCT <- Jest
Alfa Romeo 147 1.6 T.S <- Jest
Alfa Romeo Mito 1.6 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 147 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 156 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW Ti 2.4 JTDm Q-tronic <- Byla
Alfa Romeo GT 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 156 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla