aktualne jeszcze ?![]()
aktualne jeszcze ?![]()
Tak oczywiście. Przepraszam za nieaktywność w temacie. Ale goniły mnie terminy z różnymi zleceniami i ledwo się wyrabiałem by spojrzeć na komputer. Fajnie że zgłosiło się tyle osób. Bardzo to mnie cieszy, jak i moich kolegów po fachu. Tak więc, można już ustalać termin sesji, chcę żebyście w miarę wszyscy byli więc jestem otwarty na wasze propozycje. Co powiecie na 15 sierpnia? Co do miejsca, nadal myślimy. Myślimy albo o słonecznym ranku (10-12), lub o wieczorze (20-21). Zależne to jest od naszego sprzętu oświetlającego, ponieważ potrzebuje energii, a w tej chwili nas agregat prądotwórczy jest zepsuty, oczywiście do słonecznego ranku nie będzie nam potrzebny. Czekam na wasze odzewy w sprawie terminu, no i jeżeli macie jakąś możliwość wjazdu w jakieś fajne klimatyczne miejsce, było by fajnie. Szukamy w tej chwili jakieś opuszczonej fabryki, starej hali do której można wjechać lub lotniska który pozwoliłby wam pośmigać po pasie startowym. Tak na szybko znalazłem coś z swojej kolekcji, oczywiście wasze foty będą efektywniejsze, to zdjęcie niestety przedobrzone być nie mogło.![]()
Zdecydowanie wieczór! Termin praktycznie dowolny, o halę ciężko.
ex Alfa Romeo GT JTD Q2 http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/98036-gt_1_9jtd_q2_kompot.html
Rowniez sie pisze. Termin najlepiej po 18
Z terminem jest ten problem, że wtedy jest Ogólnopolski zlot Alfahoilków i część z nas wyjeżdza![]()
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03 -> Honda Civic 1.8 iVtec '09 -> Renault Megane GT220 Grandtour '14
Nie zabijaj robaczka
Jeżeli 15.08 to ja niestety odpadam bo od 15-24.08 mam urlop.
Teoretycznie najlepszy jest weekend..
Jeśli o mnie chodzi w grę wchodzi 3-4 i 10-11 sierpnia - później jak słusznie zauważył kolega Krusz jest ogólnopolski zlot, a potem jak kolega Zmianowy również jadę na urlop..
Chyba, że masz możliwość odwiedzić nas w czasie zlotu?
Z warszawy nie jest to tak strasznie daleko, a biorąc pod uwagę ilość Alf zgromadzonych w jednym miejscu może być to całkiem ciekawa wycieczka..
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
No i będzie tor o którym było wspomniane jako dobre miejsce do fotek.
Na torze gdzieś mi coś mignęło, że ma być jakiś fotograf więc może marudzić na konkurencję..
Ale jest jeszcze rajd turystyczny i ośrodek
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.