Belfer, zdaję się, że przy okazji ujawniłeś najbardziej skrywaną tajemnicę tego forum, do której dostęp dany był jedynie najbardziej zaufanym, na zasadzie której wykluczono wszystkich członków tego forum (poza tymi, którzy uczestniczyli w projekcie), a z kolei zaliczono członków pewnego angielskojęzycznego forum - a, z mojego protestu przeciw takiemu traktowaniu forumowiczów, zarówno Ty, jak i paru innych uczyniło sobie "kij" na mnie, który - przyznaję, dla nieobeznanych z tematem, mógł przedstawiać w krzywym zwierciadle moje postępowanie, co dokładnie było waszym celem
Jeśli chodzi o Twój projekt - zacny, a najważniejsze w miarę prosty do wykonania, że o symbolicznych kosztach nawet nie wspominam - w początkowej fazie projektu ringi, liczyłem na mniej więcej takie jego sfinalizowanie, miast upodabniania dzioba alfiszona do innych, nie mniej zacnych samochodów i robienia z tegoż oświetlenia tego na wzór i podobieństwo "Knight ridera 2000"
Ja, póki co, pozostaje przy swoim rozwiązaniu, zwłaszcza, że moduł jest już tak zmodyfikowany, że praktycznie nie ma się do czego przyczepić![]()