Napisał Kromek
witam!!! więc jednak nie jesteś do końca zadowolony ;// :?:
pozdrawiam!
Napisał Kromek
witam!!! więc jednak nie jesteś do końca zadowolony ;// :?:
pozdrawiam!
moja druga ulubienica...
w mojej belli tez jest zmieniany makijaż przedni - troszkę przyciemniłem jej oczka tuszem i nosek też przyciemne aby nabrała uroku agresywnej mulatki
a poważnie to tak samo przerabiam gril - zastanawiam sie nad chromowanymi listwami krawędziowymi na poprzeczki poziome - pionowe powycinałem
w sobote wrzucę gril na auto o pstrykne foto jak wyszło
Efekt prac bosniaka jest przesuperMega to wygląda, ze względu na to, że wszystko jest w tym samym kolorze. U Kromka pomalowałbym ten grill ewentualnie na kolor nadwozia, bo ta czerń (jak dla mnie) nie wygląda tu fajnie - wydaje się jakby czegoś brakowało.
andro34 no wlasnie nie dokonca jestem zadowolony z tego efektu ale pokazalem jak to wyglada u mnie w dwoch wersjach pora na trzecia ostatnia wersje![]()
Tfaruk zgadzam sie z toba ,ze czegos brakuje ciagle dlatego mi to nie dawalo spokoju i postanowilem juz zrobilem trzecia ostatnio wersje i ta mi pasuje najbardziej![]()
![]()
chociaz juz mam inne pomysly.
oto trzecia wersja ostateczna![]()
By tomajjj, shot with W880i at 2008-11-07
Homer155 wsumie nie myslalem o tym plastrze miodu ale moim zdaniem nie fajnie by to wygladalo no chyba ze jak bym posiadal inny zderzak. mam to w planach(wymiane zderzakow) ale je dopiero ujawnie w przyszlym roku.
pozdrawiam
bosniak_sg - bardzo fajnie wygląda Twój front !!!! napisz proszę skąd mozna zapodać tak zderzek jak Ty masz - bardzo fajnie to wygląda - tak bardziej agresywnie w stosunku do mojego oryginalnego![]()
Napisał norbiwolow
Zder\ak przyjechał na Alfie z Niemczech, to produkt Zender'a, widziałem cos takiego na alledrogo kiedyś, ale raczej rodzimej produkcji.
bosniak_sg - super grill, jeszcze tylko lampy na czarne i bedzie o wiele lepiejszkoda ze nie masz luster pomalowanych w kolorze i tej listwy na tylnym zderzaku nie myslales o tym?
wydaje mi sie ze jeszcze lepiej by wygladala
![]()
Bedzie wszystko, ale z tym poczekam do wiosny, tym bardziej, że zaraz trzeba wrzucic zimówki na stalowych felgach i choćby nawet szyby wymalował w kolorzeto niestety ale ucierpi design i wygladu nie bedzie. W tym roku to co napewno jeszcze założę to xenony od GTA bo światła fabryczne to porażka, tak, że głównie chodzi tu o bezpieczeństwo niż wygląd ale razem będzie to pieknie wyglądało.