własnie po to się do niego odezwałem osobiście bo można by dyskutować w nieskończoność zamiast zając się ważnymi sprawami
[
no bo co jest do wszystkiego to jest do niczego xD mój nagrywa filmy 720p i full HD tylko nie wiem jak z obróbką tego, bo nie znam się na tym![]()
[
Rozdzielczość to nie wszystko. Mój telefon też nagrywa FullHD ale nigdy bym nie uzyskał takiego efektu. :-P dużą różnice robi optyka i matryca. Jak się zrobi fajne zdjęcia/ujęcia to potem montaż nie jest trudny.
Wysłane z mojej Nokii 3310
za pomocą Tapatalk 2
zdecydowanie,a mój aparat to tylko kompakt z wysokiej półki tylko że już ma ze 3 lata więc też to już nie to... przydał by się ktoś kto ma jakąś fajną kamerkę a najlepiej GOPRO xD
[
ponagrywamy, tym co mamy, czy to aparat, czy tel, a z czasem dojdzie się do perfekcji i nakręci hiciora na oskara![]()
Mam zwykłą kamerę Sony FullHD jakby co. Ma już parę lat ale materiał jest raczej dobrej jakości. Jedynie brakuje jej szerokiego kąta.
chyba będzie trzeba zrobić tak:
każdy co ma coś co kręci chociaż 720p weźmie sprzęt i będzie kręcił wszystko co mu sie spodoba pożniej podzielimy sie materiałami i coś z tego zmontujemy bo coś czuje że jak bedziemy się za bardzo starać to nie bedzie jak trzeba![]()
[
Tak jak napisałem termin to sprawa elastyczna. Na razie jest kwestia ustalenia listy osób wstępnie zainteresowanych. Jeśli chodzi o dzień tygodnia to myślę żeby to mogła być sobota. A jak termin byłby np na września to jeszcze dodatkowo może udałoby mi się ogarnąć spływ kajakowy też w dobrej cenie. Tak więc jak pisałem wcześniej chętni proszę info na priv, a ja jak już się uzbiera parę osób odezwę się do każdego w celu dobrania najlepszego terminu. Bardzo bym chciał żeby pomysł wypalił bo mogło by być naprawdę zajebiaszczo![]()