Gość nie napisał że bezwypadkowy ..
Gość nie napisał że bezwypadkowy ..
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
kurde w sumie niedaleko mam mógłbym ją oglądnąć podpuścić tego zasranego handlarza a potem mu trochę pogrozić tak dla sportu...podaj vin co by się upewnić na 100 % to tadla satysfakcji gościa pognoić xd
Uwaga, uwaga! moje auto znów się pojawiło na allegro i w wyższej ceniehttp://otomoto.pl/alfa-romeo-147-alf...C30059624.html
Napisalem mu sms'a, ze jest chujem i nikt mu tego nie kupiNie da sie napisac do otomoto, przedstawic sytuacji i zeby blokneli typa jakos ? Ale swoja droga, tez nie pisze, ze samochod bezwypadkowy ;f
Ostatnio edytowane przez Mongoose ; 29-07-2013 o 19:37
Spokoja poprosiłem gościa żeby podesłał mi zdjęcia po dzwonie
i zaproponowałem, żeby umieścił w tytule: samochód po szkodzie całkowitej, bo przecież i tak wszyscy wiedzą hehe
Panowie... toroche przesadziliście... Nie musieliście aż takich kroków podejmować. Pisałem dla tych którzy szukają takiego auta na forum żeby się nie nacieli a wy po chamsku, nie potrzebowałem takiej pomocy...
Kolego właśnie dzisiaj zakupiłem pierwszą w życiu Alfę Romeo 147. Ostatnie tygodnie spędziłem szukając auta. Trzeba być ostrym dla takich "Panów Mirków" bo jazda takim samochodem jest NIEBEZPIECZNA dla kierowcy i pasażerów.
PS. niedługo przedstawię moją Bellę![]()
Nie można byc wyrozumiały dla kogos, kto sam jest kompletnym gamońem, ja jestem dla niego chamski ? A co powiesz o nabywcy, ktorego okroi na te 11,500zł, przyjmujac, ze borok zarabia 3000zl/miech za 200 godzin pracy, to wlasnie oddaje mu swoje ponad 700 godzin życia, 700 godzin swojej ciężkiej pracy, na co ? W portfel oszusta, pozniej moze sie okazac, ze za te 700 godzin swojej ciezkiej pracy wlasnie zafundował sobie śmierć przy drobnej stluczce, bo strefa zgniotu tym razem skonczy sie na bagazniku, a nie na silniku... "I to ja jestem ten zły, bo mam sumienie ?" Takich ludzi powinno się do wiezienia wsadzac, ale nie naszego, bo dostalby luksusy, najlepiej jako niewolnika do kamieniolomow o misce ryzu![]()
Ostatnio edytowane przez Mongoose ; 30-07-2013 o 21:27