Seba -a w innej alfie też szumi? Bo jak coś to sprawdzimy.
Mikołaj jak podjedziesz to sprawdzimy. Zresztą liczyłem na tą propozycje z twojej strony.
Pozdrowionka
Koledzy, ja mam problem z CB, jakiś czas temu jechałem podczas mocnych opadów deszczu.
W drodze powrotnej straszne szumiało radio. Praktycznie nic nie słyszę, natomiast słychać obroty silnika w radiu.
Byłem w serwisie, gość powiedział fiaty tak mają...
sprawdzałem radio w innym aucie i jest Ok, gdzie szukać przyczyny?
xenony mam oryginalne.
He dobre pytanie. No właśnie fiaty tak mają.
wcześniej było ok, wieczorem sprawdzę na innej antenie.
dział zrób to sam, jest wszystko co potrzeba dokładnie opisane, schematy, zdjęcia itp. jeśli masz kompletne wiązki to w miarę prosta sprawa, jeśli nie (chyba wszystkie auta poliftowe i niektóre przedliftowe) to jest dużo zabawy i przyznam że dziś już nie miałbym możliwości czasowych zrobić tego u siebie samemu.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.