Cóż ja odpadam. Turbo ma luzy i silnika dziś nie złożymy.
Cóż ja odpadam. Turbo ma luzy i silnika dziś nie złożymy.
Ja juz sie szykuje do wylotu tyle ze ja godzinke/dwie i musze potem sie urwac takze jak ktos kombinuje cos z grilem to ja odpadam
duuuupa... wlasnie dopiero co z garazu wrocilem... coś zmęczone te śruby miałem - bo urwałem i drugą. Ale już wszystko poskładane do kupy. Szkoda ze tak pozno
Jak zwykle chłopaki z Bytomia i okolic się spisali . Kopiec zaliczony - frekwencja dopisała Ja + Bednar w jednym aucie i Patryczos i jego kolega w E46.No i jak my się z Bednarem zbierali to na wlocie Rustupl podjechał ale się zawinął bo i Patryczos się zbierał . Następny spot to już tylko kopcowy z Georgem na grilu.
Kurde Panowie, miałem być, ale moja żona jest na "ostatnich nogach" i poprosiła mnie żebym został bo się źle czuje...wiem że ciąża to nie choroba, ale musiałem z Nią zostać...mało tego, sama znalazła ten temat na Naszym forum i mi go pokazała...Panowie przepraszam i zapytam, kiedy następny ? Pozdrawiam
Alfa Romeo 146--->147-->156-->GT-->159--> Brera-->Maserati GranTurismo--> Nie ma to jak mieć plany na przyszłość
Następny to chyba na rynku pod parasolkami, bo widać że autami nikomu się nie chce, to może tam się więcej osób zbierze![]()
Następny to już raczej będzie grill organizowany jak zawsze przez George'a na kopcu zamiast SCP .
chyba że u mnie pod garażemmam AR i każdą wolną chwilę tam spędzam hehe :-)
A mi poraz kolejny plany się zmieniają i że na horyzoncie żadnej ładnej GTV to w piątek jade oglądać Golfa 1 Cabrio . W sumie też rarytasik do zrobienia na culta i dodatkowo cabrio na 4 osoby a nie na 2 bo dzieci w Spiderze nie przewioze . Na dodatek te Golfy z roku na rok drożeją więc taka przemyslana inwestycja na przyszłość .No i wkońcu BBS będzie miał na czym leżeć i do czego pasować . Oczywiście Alfa zostaje jako wóz na zakupy i do codziennej jazdy przynajmniej do przyszłego roku do czasu znalezienia jakiejś ładnej GT
Dobry wybór! Koniecznie się przejedziemy po udanym zakupie