No tak ale to i tak pod pin nr 3 trzeba sie podpiac??U mnie akurat jest z tym problem bo kwp71 nie chce sie akurat z tym polaczyc.Napisał obserwator737
A co oznacza zapalona zaroweczka na obrotomierzu??
No tak ale to i tak pod pin nr 3 trzeba sie podpiac??U mnie akurat jest z tym problem bo kwp71 nie chce sie akurat z tym polaczyc.Napisał obserwator737
A co oznacza zapalona zaroweczka na obrotomierzu??
jaka żaróweczka ? kontrolka airbagu ? jeśli świeci to znaczy że układ zdiagnozował usterkę
i jest niesprawny czyli nie zadziała w razie wypadku
Nie na obrotomierzu jest taka zaroweczka(symbol zaroweczki) ktora sie zapala na pomaranczowo.Czasami mi gasnie ale generalnie to ciagle sie pali.Napisał obserwator737
Jest to kontrolka która się zapala gdy niesprawne jest któreś ze świateł samochodu ( np. pozycyjne, oświetlenia tablicy rejestracyjnej )Napisał tygrysek
A czy to ze mam zmostkowany kabel od swiatel mijania tak ze nie musze przekrecac dzwgnia to tez sie moze tego tyczyc(wlacznik sie zepsul wiec taki manewr poczynilemNapisał Superjahu007
)czy to chodzi tylko o zarowki??
hehehe no to pytanie zadałeś w miejscu w sam raz :mrgreen:
obejdź auto , sprawdź żarówki łącznie z dwoma od tablicy rej. z tyłu , stopy , wsteczny , pmgielne itd
to jest dodatkowe pytanie, wczesniejsze bylo do tematu bo chodzilo o airbag.A przy okazji zadalem drugieNapisał obserwator737
.Teraz mam odpowiedzi na dwie moje zagwostki :mrgreen:
Niestety nie udało mi się naprawić centralki cały czas wyświetlało mi błąd wewnętrzny pomimo wgrywania nowych sensorów, zmuszony był kupić drugą za 2 setki i jest okTak więc niech każdy uważa na aku żeby był sprawny bo jak nie to narobi sobie kosztów
ALFA 156 JTD
panie Michale166 jak to wygląda można jakies zdjęcie. Bo mam taki sam problem, tylko że błąd mi się nie kasuje. Przy kostkach już sprawdzałem i nic więc szkam dalej bo nie chcę śmigać do ASO a ta kontrolka jest lekko mówiąc denerwująca a co najważniejsze to niebezpieczne bo podychy mogą nie zadziałać a obecnie jeżdzi moją bellą moja Żonka - wiec musi być wszystko super.
Wiem, wiem. 5 lat, ale padł mi soft w sterowniku od uruchamiania z kabli. Czy ktoś zna kogoś w Warszawie, kto jest w stanie to uratować?