Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Temat: 14'' w 145/146-ma ktoś założone ?

showtime
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał dareme89
    mam 15 tylko ze za szerokie i ze zlym et i tra mi opony z tylu wiec felgi msuze wymienic,a ze teraz zimowki mam zalozone 14 to po jednym dn iu nie chce wracac nigdy na 15, komfort o wiele lepszy i plastiki w koncu nie trzeszcza...
    Jak to zrobiles ze plastiki nie trzeszcza ?? u mnie caly tyl trzeszczy... a caly czas jezdze na 14-tkach. Od przyszlego tygodnia zabieram sie za auto - rozbieram caly tyl do golej blachy (kanapa, bagaznik, boczki) i wytlumiam wszystko po kolei....

Użytkownik Alfa i Omega Avatar currahee
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 1995 r.

Domyślnie

U mnie też trzeszczą a wymieniłem całe zawieszenie
    FORZA ITALIA !

ViP Znawca Avatar dareme89
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    166 '04 2.4 20V

Domyślnie

moze dlatego ze keidys cale 2 dni staralem sie pozbyc trzeszczenia wyjmij kolo lewrek itp, duzo czasu to zajmuje ale moze sie uda aha poprzykrecaj jeszcze sruby od tych podporek z boku bagazniku gdzie jest np lampka bo lubia sie odkrecac

showtime
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał dareme89
    moze dlatego ze keidys cale 2 dni staralem sie pozbyc trzeszczenia wyjmij kolo lewrek itp, duzo czasu to zajmuje ale moze sie uda aha poprzykrecaj jeszcze sruby od tych podporek z boku bagazniku gdzie jest np lampka bo lubia sie odkrecac
    dareme89... te srubki mam podokrecane i dalej to samo. Mnie niepokoi dzwiek z tylnych boczków... one jakos dziwnie skrzypia powiedz co robiles u siebie zeby to wszystko bylo cichutkie???

ViP Znawca Avatar dareme89
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    166 '04 2.4 20V

Domyślnie

sruby dokreiclem , wyciszylem jeszcze matami to miejsce gdzie jest kolo zapasowebo zostaly mi z wyciszania drzwi.. nie wiem co jeszcze, klape tak wyregulowalem zeby ciezko sie zamykala ale mocno trzymala.. nie wiem co jeszcze wiesz.. ja mam problem bo mi w desce cos trzeszczy caly czas. ale na 14 zdecydowanie mniej a tylu nie slysze juz. nie wiem jak jets w 145 ale w 146 duze problemy sa przez polke tylna, w 145 ona sie chyba nie podnosi co? bo u mnie sie podnosi i tez ona dawala ladne dzwieki niestety. Ja robilem tak. Tate wrzucilem za keirownice, wtszstko z tlyu wyrzucilem z bagaznika siadlem na tylnym siedzeniu i sluchalem, probolwalem przytrzymac jak cos trzeszczalo zeby bylo wiadomo co zrobic. zycze powodzenia, mam nadzieje ze sie uda