A co tu taka cisza ? Odbyl sie ten grill ?
A swoja droga maricinku nabijalem sie z ciebie a dowiedzialem sie ostatnio ze czeka mnie to samo :-P
A co tu taka cisza ? Odbyl sie ten grill ?
A swoja droga maricinku nabijalem sie z ciebie a dowiedzialem sie ostatnio ze czeka mnie to samo :-P
Grill się nie odbył bo raczej wszyscy zajęci byli a co do tematu tego nabijania to gratulujemy![]()
Cisza az glupio :-S
Taki ukrop leje się z nieba że wszyscy się już rozpłynęliPodajcie jakieś pasujące terminy i zróbmy spota bo mi się już teskni za wami
![]()
Mi tylko chodziło o przedstawienie nowej alfaholiczki![]()
Foox widziałem Twoją Belle wczoraj w galerii , nie mogłem się powstrzymać i musiałem zaparkować obok Ciebie !Pozdrowienia dla ciebie i reszty
![]()
A co do spotu to ja jestem jak najbardziej za![]()
ja dopiero po 20 będę dysponował odrobiną czasua tak to zapraszam https://www.facebook.com/events/151968178341772/
![]()
To może tam zrobimy spota ? Znaleźlibyśmy fajne miejsce do zaparkowania żeby Belle się dobrze prezentowały razem![]()
Ok więc spota robimy ze strażakami tylko proszę o konkrety tzn. 17 czy 18 sierpień ? , o której mamy być ? i ostatnie gdzie to ma być w tej Brzeźnicy ? Po ustaleniu konkretów spotkamy się na GR i robimy przejazd na Brzeźnicę![]()