Ponieważ zdjęcia deski z garażu byly dosc niewyrazne zrobiłem noweKurcze, pierwsza fota do góry nogami. Cos sie spierdzieliło
W desce jest parę miejsc do wycięcia na przełączniki i zaslepki.
Ostatnio edytowane przez Witas ; 11-08-2013 o 10:31
(to ode mnie)
Moja małżonka, także wyraziła uznanie![]()
wygląda zacnie!!
Born to be wild.
Witas bije pokłony! wnętrze prezentuje się wybornie. Czekam na zdjęcia po montażu i z przyjemnością obejrzałbym Twoją GTV na żywo. Prezentuje się całość świetnie. I tak masz luz u żony, moja mi suszy głowę jak miałem olej wymienićteż mam taką sytuację, że GTV to auto weekendowe i raczej tylko moje a nie żony
Jedna rzecz która nie pasuje to obrazka to gałka lewarka zmiany biegów i mieszki na ręczny...obszycie jest czerwoną nicią a nie bialą jak reszta. Po za tym bomba!!!
Born to be wild.
Wygląda piękne i robi robote konkrecik!
zastanawia mnie tylko fakt jak to się zachowa jak będzie furka stała w pełnym słońcu gdzie w tej puszce zrobi sie z 50st.C
no i czy nie wypłowieje od slońca??
w pełnym slońcu to za duzo jej nie dam stać. Ma miejsce w garazu. Tylko Ona stoi w garazu a reszta aut pod wiatąjak cos to i tak zastawiam przednią szybe oslona przeciwsloneczną. Jest potraktowana srodkiem do skór i dobrze wygrzana w procesie produkcji
Ponoc nic jej nie będzie. Mialem juz dwa auta z deską obszytą od tego samego wykonawcy i bylo git. Skóra musi być samochodowa nie meblowa bo niektorzy robia takie numery i potem jest lipa. Alcantara z podssufitki i slłupkow tez samochodowa aby nie wyblakła . Ten znajomy szyje samochody za granice. W Polsce nie robi prawie nic. Znam go ponad 12 lat i zawsze było Oki . Jak cos zwali to zawsze poprawi
![]()
Grzdylu mialem to obszyte taka sama nicią. Ona nie jest biala tylko taka jak do foteli. Wyglada prawie jak biała. Kierownica jest w czerwonej nici bo była robiona gdzie indziej i miala byc inna koncepcja całosci. Nie mogłem zostawic tylko kierownicy w czerwieni. Uwierz mi, ze moja zona mi zabroniła zmieniac mieszki i galki z tej jasnej nici na czerwoną. Zrobilem po swojemu, zamienili na czerwona i to naprawdę pasuje. Zobaczysz w realu to to potwierdzisz. Balem sie, ze będzie za pstrokato ale nie jest. Jest dobrze. Fotki naprawdę nie oddają klimatu i koloru i calosci.
A tak z ciekawosci, z Trojmiasta jest?