a nie boisz się o te skórzane progi?są tak wysokie, że zawsze przy wsiadaniu/wysiadaniu obetrze się butem, troche szkoda by było porysowac skórę...
a nie boisz się o te skórzane progi?są tak wysokie, że zawsze przy wsiadaniu/wysiadaniu obetrze się butem, troche szkoda by było porysowac skórę...
Born to be wild.
o to sie boję faktycznie. Jak się będą niszczyć to wroce do oryginalu. W większosci przypadków jezdze sam albo z kims kto lubi i szanuje takie auta. To nie auto do codziennej jazdy więc wsiadan i wysiadan za duzo nie bedzie. Ot taka bizuteria dla duzego chłopca. Jakies zloty i Skwerek w Gdyni. Ma cieszyc oko i ucho a nie wozić z pkt a do b. Ot taka fanaberiato moze i progi wytrzymaja
![]()
Wszystko fajnie, deska jest super, ale czemu w nowym temacie zamieszczasz foty? Nie lepiej kontynuować tamten? Byłoby wszystko w kupieTeraz musze sledzić dwa tematy
![]()
Ostatnio edytowane przez Vanilia ; 11-08-2013 o 15:58
Masz racje. Tak chcialem zrobic ale z ipada nie moglem dodac zdjęc do odpowiedzi. Niby się ladowaly a ich nie bylotylko przy nowym temacie mialem taką mozliwosc
pewnie robie cos nie tak ale nie wiem co. Mam nadzieję, ze to nie utrudnia za bardzo życia a własnie Twoja wypowiedz na temat deski sklonila mnie do zrobienia nowych zdjęc i ich pokazania. To przez Ciebie
hehe ten temat
bylo nie pisac, ze fajna
![]()
No najlepiej, przeze mnie he he. Dobra, zamieszczaj jak wchodzi, sledzę już dwa tematy, mogę i trzeciJestem gadżeciarzem, ale ta deska to juz przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Powiem szczerze fotele robią wrażenie, ale deska to juz mistrzostwo świata. Montuj to do kupy, bo już się nie moge doczekać całości przedsięwzięcia
![]()
I będzie jeszcze piękniejsza. Dogaduję się z lakiernikiem co do koloru. Jest opcja co by ja pomalować na kolor jakiego jeszcze chyba nikt nie ma. To kolor roztopionej cyny. Podobny do srebrnego ale o ogromnej głebi. Taki roztopiony terminatortrwają proby jak to wyjdzie. Swoją drogą co do koloru to sugestie mile widziane. Moze dwa? Inny dach i lusterka i reszta? Na razie termin u lakiernika za 2 miesiące więc jest czas
![]()
Ja osobiście nie jestem zwolennikiem kilku kolorów na aucie, jakoś mi sie to nie widziKonserwa pod tym względem ze mnie
dla mnie to takie nasrane na wierzch za przeproszeniem, ale innego porównania nie moge znaleźć
Jeden piękny kolor, ta deska i reszta wnętrza dla mnie wystarczy. Ja juz powiedziałam w domu co chcę na urodziny
![]()
Robi wrażenie kawał dobrej roboty
~via samsung