Strona 5 z 15 PierwszyPierwszy 1234567891011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 143

Temat: zupełnie odmienione wnetrze mojej gtv Pare fotek :)

Użytkownik Romeo Avatar grzdylu
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GTV 3,0 V6

Domyślnie

a nie boisz się o te skórzane progi? są tak wysokie, że zawsze przy wsiadaniu/wysiadaniu obetrze się butem, troche szkoda by było porysowac skórę...
    Born to be wild.

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Witas
    Mieszka w
    Trojmiasto
    Auto
    Gtv 3.0 2001r

Domyślnie

Cytat Napisał grzdylu Zobacz post
    a nie boisz się o te skórzane progi? są tak wysokie, że zawsze przy wsiadaniu/wysiadaniu obetrze się butem, troche szkoda by było porysowac skórę...
    o to sie boję faktycznie. Jak się będą niszczyć to wroce do oryginalu. W większosci przypadków jezdze sam albo z kims kto lubi i szanuje takie auta. To nie auto do codziennej jazdy więc wsiadan i wysiadan za duzo nie bedzie. Ot taka bizuteria dla duzego chłopca. Jakies zloty i Skwerek w Gdyni. Ma cieszyc oko i ucho a nie wozić z pkt a do b. Ot taka fanaberia to moze i progi wytrzymaja

Mieszka w
    Trojmiasto
    Auto
    Gtv 3.0 2001r

Domyślnie

Cytat Napisał wkamil Zobacz post
    A tak z ciekawosci, z Trojmiasta jest?
    Tak z trojmiasta własciwie z okolic ale blisko Gdanska

Użytkownik Alfa i Omega
    Auto
    Alfa Romeo GT

Domyślnie

Wszystko fajnie, deska jest super, ale czemu w nowym temacie zamieszczasz foty? Nie lepiej kontynuować tamten? Byłoby wszystko w kupie Teraz musze sledzić dwa tematy
    Ostatnio edytowane przez Vanilia ; 11-08-2013 o 15:58

Użytkownik Alfa i Omega
    Auto
    Alfa Romeo GT

Domyślnie

Cytat Napisał Witas Zobacz post
    To jest miód na moje serce takie słowa od kobiety. To musi byc prawdziwa miłość do .Alfy. Postaram się być na Forza Italia w Poznaniu. Jak nie będzie przeszkód rodzinnych to będzie do obejrzenia na żywo wcześniej tylko w Trojmieście
    dzięki za takie słowa
    Bardzo żałuję, ale niestety termin mi nie odpowiada (praca ) Jesli będziesz w naszych rejonach to zapraszam Będę śledzić temat, bo od dawna żadna AR mnie tak nie ujęła choć jest wiele pięknych na tym forum. Ta jednak jest unikatowa

Mieszka w
    Trojmiasto
    Auto
    Gtv 3.0 2001r

Domyślnie

Cytat Napisał 1kolo2 Zobacz post
    Wszystko fajnie, deska jest super, ale czemu w nowym temacie zamieszczasz foty? Nie lepiej kontynuować tamten? Byłoby wszystko w kupie
    Masz racje. Tak chcialem zrobic ale z ipada nie moglem dodac zdjęc do odpowiedzi. Niby się ladowaly a ich nie bylo tylko przy nowym temacie mialem taką mozliwosc pewnie robie cos nie tak ale nie wiem co. Mam nadzieję, ze to nie utrudnia za bardzo życia a własnie Twoja wypowiedz na temat deski sklonila mnie do zrobienia nowych zdjęc i ich pokazania. To przez Ciebie hehe ten temat bylo nie pisac, ze fajna

Użytkownik Alfa i Omega
    Auto
    Alfa Romeo GT

Domyślnie

No najlepiej, przeze mnie he he. Dobra, zamieszczaj jak wchodzi, sledzę już dwa tematy, mogę i trzeci Jestem gadżeciarzem, ale ta deska to juz przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Powiem szczerze fotele robią wrażenie, ale deska to juz mistrzostwo świata. Montuj to do kupy, bo już się nie moge doczekać całości przedsięwzięcia

Mieszka w
    Trojmiasto
    Auto
    Gtv 3.0 2001r

Domyślnie

Cytat Napisał 1kolo2 Zobacz post
    Bardzo żałuję, ale niestety termin mi nie odpowiada (praca ) Jesli będziesz w naszych rejonach to zapraszam Będę śledzić temat, bo od dawna żadna AR mnie tak nie ujęła choć jest wiele pięknych na tym forum. Ta jednak jest unikatowa
    I będzie jeszcze piękniejsza. Dogaduję się z lakiernikiem co do koloru. Jest opcja co by ja pomalować na kolor jakiego jeszcze chyba nikt nie ma. To kolor roztopionej cyny. Podobny do srebrnego ale o ogromnej głebi. Taki roztopiony terminator trwają proby jak to wyjdzie. Swoją drogą co do koloru to sugestie mile widziane. Moze dwa? Inny dach i lusterka i reszta? Na razie termin u lakiernika za 2 miesiące więc jest czas

Użytkownik Alfa i Omega
    Auto
    Alfa Romeo GT

Domyślnie

Ja osobiście nie jestem zwolennikiem kilku kolorów na aucie, jakoś mi sie to nie widzi Konserwa pod tym względem ze mnie dla mnie to takie nasrane na wierzch za przeproszeniem, ale innego porównania nie moge znaleźć Jeden piękny kolor, ta deska i reszta wnętrza dla mnie wystarczy. Ja juz powiedziałam w domu co chcę na urodziny

Raku86
    Gość

Domyślnie

Robi wrażenie kawał dobrej roboty

~via samsung