Pozdrawiam kierowce 159 DOL dzisiaj na Wojska Polskiego w Rijo
Ramki były, łapki i pomrugane
147 powodów do zadowolenia
W piątek na drodze prochowice polkowice widziana 156 SW na ramkach. Czyżby ktoś z naszych nad morze się wybierałpozdrawiam
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Dziś (a właściwie wczoraj) widziany Trin na 1-ego Maja w DZAMachałem Ci z Punto
- - - Updated - - -
Poza tym widziana jeszcze 147 na DKL'ach z ramkami i Magda (madtoc), której machałem z Transita (byłem pasażerem)![]()
Ja z okazji wizyty w dza pozdrawiam właściciela czarnej gt za którą jechałem po rynku;] drugą gt widzianą wieczorem jak wracałem z ząbkowic;p no i wszystkie alfy których właściciele nie odmachali bo byli w szokuXD barus nie zakumałem cięmyślałem że widziałem twoją 156stke koło basenu, ale chyba po prostu podobna
pozdro
Rafał to ty wczoraj leciałeś przez Olszanice ?
Tak mi smignęła 147 na DZL
147 powodów do zadowolenia
pozdrowienia dla kierowcy z czarnej 156 przed fl na DB jechał w strone dworca głónego ja wyjeżdzałemJa byłem na TSZ
Jestem w tym tygodniu w miejscowości Kietrz (rej. OGL). Okoliczne Alfy można tu policzyć na palcach jednej ręki, ale dziś miła niespodzianka - fioletowa 146 z czarną maską, z rejestracją OGL, a pod spodem ramki kluboweZaparkowana w Kietrzu. Pozdrowienia dla właścicieli! Spotkałem też ciemną 145 na drodze 416 w stronę Głubczyc i kolejna zaparkowana 146. W Głubczycach jedną srebrną 156. Ciekawy jestem czy jest więcej Alfaholików w okolicy. Kiedyś była tu klubowa 156 z Raciborza, nie wiem czy kolega jeszcze nią jeździ? Ja niestety przyjechałem tu francuzem, więc jak mignie Wam bordowa Renówka, to nie ostrzeżenie o chłopcach radarowcach tylko ja
![]()
Ja zaś wczoraj późnym wieczorem wyprzedzałem w Legnicy przy Straży Pożarnej (ul. Witelona) czerwona 147 z ramkami klubowymi, tablice spoza Naszego województwaNie pamiętam jakie
Aczkolwiek, kierowca był tak zajęty rozmową przez telefon komórkowy, że nie widział ani tego, że mu mrugam, ani tego, że jadę na pasie obok niego!
Pozdrawiam![]()
AR 166 FL 3.0 V6 220KM 2003r.
AR 147 QV Q2 Blu Montecarlo 1.9 jtd 150KM 2008r.
W Jelonce wczoraj jechałem razem parę kilometrów ul Wolności ze 156 fl , na ramkach klubowych. Chyba nowa Alfa w Jeleniej bo wcześniej jej nie widziałem . Ja też 156 fl bez ramek /na razie/ na tablicach WR...
Prędkość jeszcze nikogo nie zabiła. To nagłe jej wytracenie jest niebezpieczne.