na 19 pasi bede
na 19 pasi bede
Postaram się być trochę wcześniej, żeby Dawid sam nie stał![]()
jako ze te spoty takie nijakieto proponuje nastepny po zlocie zrobic integracyjny
jakis grill i piwko, albo lokal wieczorowa pora etc
moze towarzystwo szybciej sie zintegruje
jestem za![]()
chłopaki mam problem, a mianowicie chodzi o świece, znajomy elektryk wymieniał mi przy okazji świece, nie jest specem od tego i wymienił tylko 2 z 4 ponieważ 2 stawiały opór, nie chciał nic na siłe więc zostawił... zna ktoś może mechanika który mógłby spróbować je odkręcić ? wiem że to problem i mechanicy boją się że ukręcą i nie chcą mieć problemów, ale wiem też że mają na to sposoby , elektryk który mi to robił nie miał klucza dynamometrycznego i nie wiedział z jaka silą próbuje odkręcić. Macie jakiś pomysł ?
Z tego co wiem nawet ASO zrzuca koszty na użytkownika jak się przy odkręcaniu gwint zepsuje...
Ja robię auto w Niemstowie- Przemek Trzciński, duży warsztat przy głównej drodze, nie da się nie zauważyć. Takie rzeczy jak wymiana świec w każdym aucie odbywa się tak samo, także jemu to będzie bez różnicy czy to jest Alfa czy jakiś tam golf...
No, ale żeby nie zmieniać tematu- czy w czwartek za tydzień mimo święta, planowany jest jakiś spot? Zjawiłbym się w końcu bo już rok mam auto, a nawet słowa nie zamieniłem z lubińskimi miłośnikami Alfiątek![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
1kolo2 ale wtedy usidlisz swoją, nie wiem Ka-Ka czy Twoja AR zasłużyła na taki gest![]()
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"