Nie chcę Cię zniechęcać chłopie, ale za 13 tyś. to ja swojej 1.8 TS XII.2003 bym Ci nie sprzedał. Auto mam doinwestowane, wszystko robione na czas, części oryginalne lub dobrej jakości zamienniki. Żadnego druciarstwa. A Ty chcesz kupić diesla 2003 w zakładam rozsądnym stanie za 13 tyś.? Mogę Ci napisać powodzenia jak kolega powyżej. To co pewnie oglądasz to auta wymagające inwestycji, jak każde inne tyle że tu serwis kosztuje. Coś za coś.
Jedyny miarodajny wskaźnik jakości kodu jednostka WTF/min - czyli programisty dzień powszedni...
Wielki błysk - czarny pysk czyli elektronika dzień powszedni...
[QUOTE=jacekk90;1244005]Przyznaj, że nie widzisz nic w lusterkachTylna szyba jest po to żeby mieć co skrobać zimą...
Jeszcze jej nie okleiłem i oklejać nie mam zamiaru więc coś tam widzę,a jak chodzi o zimę to fura ma tyle szybek po bokach,że zanim dojadę do tej w klapie to może sama się do ładu doprowadzi hehe
![]()
Ostatnio edytowane przez bonzaj ; 14-08-2013 o 10:05
Spokojnie za 13tyś PLN kupi polifta.
Warto pojechać i dokładnie prześwietlić przed zakupem.
Moim zdaniem trudno żeby ktos Ci doradzał jaki masz kupic samochód. To musisz sam wiedziec. Mozna Cie jedynie uświadomic w kwestii kosztów serwisu i tego co najczesciej zawodzi. Sam miałem 156 1.9jtd 115KM po częsciowym FL- tzw przejsciówke. Własciwie poza zawieszeniem to w silniku oprócz wymiany oleju rozrzadu itp nie robiłem nic. Skrzynii nie tknałem aż do momentu sprzedazy przy bodajze 303 000km. Chodziła nienagannie płynnie tak jak silnik. Nie oszczędzałem natomiast na częsciahc. Jeździłem na zamiennikach ale zawsze czesci TRW SKF CONTI lub Magneti Marelli. Teraz mam Stilo MultiWagon z tym samym silnikiem i......... wróce do Alfy ale do nowszego modelu 159. Poza tym mam wrażenie ze w Stilo tak samo czesto robie zawieszenie jak w 156 a ceny czesci są wyzsze do Stilo niz do Alfy i to jest dopiero niespodzianka
Nie patrz na to , że ktoś pisze "SW jest piękne / Sedan jest piękny". Auto ma się tobie podobać a nie komuś.
Jeżeli chcesz kupić auto , do wożenia mebli to bierz jakiegoś większego vana![]()