nie bede oryginalny... Ligar wielkie dzieki!!! dawno sie tak dobrze nie bawilem. Wszystko idealnie zorganizowane, nalezy Ci sie medal!oby takie zloty odbywaly sie czesciej
![]()
nie bede oryginalny... Ligar wielkie dzieki!!! dawno sie tak dobrze nie bawilem. Wszystko idealnie zorganizowane, nalezy Ci sie medal!oby takie zloty odbywaly sie czesciej
![]()
Było super. Tyle w temacieA na poważnie dzięki Ligar za ogarnięcie świetnej imprezy. Nie zabrakło niczego - świetnych ludzi, pogody, koncertu V6, przebitych opon na torze, rdzy chrupiącej klasyki
, jedzenia, picia, dobrej zabawy do rana - długo by wymieniać... Do zobaczenia za rok, na Mazurach, na jeszcze lepszej imprezie
PS. Wielkie dzięki dla osób, które pomogły mi pierwszego dnia przed grillem![]()
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
Dzięki bardzo Tobie Ligar i wszystkim uczestnikom zlotu. Wszystko co mogło to się udało i oby tak dalej. Serdeczne dzięki raz jeszcze i oby do zobaczenia za rok![]()
Również się przyłączam do podziękowań. Szacun Ligar za całokształt. Najfajniejszy zlot na jakim byłem. Miedziana Góra i SJS powinny być mobilne i podążać za każdym naszym zlotem.
No to teraz JA
Największe podziękowania lecą oczywiście do LIGARA za Super Organizację Mega Dobrego Zlotu oraz dla osób które w owej Organizacji mu pomagały
Dziękuje również wszystkim uczestnikom za przednią zabawę no i w tym roku w końcu posmakowałam magicznego napoju z kociołka![]()
Na zlocie nie brakowało niczego i oby tak dalej![]()
Dziękujemy Ligasowi i wszystkim uczestnikom za wspaniały,szalony tydzień pełny wrażeń i dobrej zabawy.
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
Wielkie dzięki dla LIGARA za całą imprezę, wszystko wyszło tak jak było w planach
Dla ekipy z domku, bo dali mi się wyspać. No i fajnie się z wami nabijało szaszłyki
Dla Yonasha za prowadzenie kolumny w niedzielę i za przejażdżkę na torzeNo i za to, że mnie z brery nie wyrzucil
Dla Abidibiego, bo fajnie się za Tobą jechało do Kielc (mam nadzieję, że nikt nas nie nagrał)
Dla Artura za pomoc w zdobyciu 3 miejsca w rajdzie
Dla Maćka za towarzystwo na kajakach, dawno się tak w życiu nie uśmiałam
Dla Tymina i domku 17 - nie będę pisać za co
Dla Zonkila za najlepszą cytrynówkę na świecie
Dla Orła (Bo przyleciał mi na pomoc) - dzięki jeszcze raz
No i poza tym podziękowania dla wszystkich, którzy przyjechali, bez was nie byłoby tej imprezy.
Pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia za rok, a może i wcześniej![]()
Ostatnio edytowane przez misia ; 19-08-2013 o 13:21
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
Wielkie dzięki dla Ligara, pozostałych współorganizatorów i zlotowiczów, a w szczególności dla ekipy z domku C. Do zobaczenia za rok albo wcześniej![]()