No właśnie! Patałachy nawet porządnego znaczka od lat nie mogą wyprodukować więc nie zaszkodzi spytać o lakierNiby alfa, to alfa
Pstrykaj szczegółowe foty w wolnym czasie i wklejaj na forum!
No właśnie! Patałachy nawet porządnego znaczka od lat nie mogą wyprodukować więc nie zaszkodzi spytać o lakierNiby alfa, to alfa
Pstrykaj szczegółowe foty w wolnym czasie i wklejaj na forum!
Dobre znaczki to są na alfach a nie fiatachNa mojej kolumbrynie wyglądają jak nowe a tu ćwierćwiecze za pasem...
Objechałeś kogoś ostatnio? A wiedział, że się ściga?
za niedługo będzie do obejrzenia na tablicy.pl gdzie ją wystawie![]()
Skoda się wycwaniła i zaczęła produkować "czarno-białe". Fiat też chyba powinien o tym pomyśleć
No to wklej linka żeby temat nie wystygł.
http://tablica.pl/oferta/sprzedam-be...tml#2d4bf8b571
już jest na tablicy, mogłem w ogłoszeniu napisać jak typowy handlarz (nie 75,33,164)
albo "niemiec płakał jak sprzedawał" ale nie jestem handlarzem. Ogłoszenie ok, czy czegoś brakuje, bo nie wiem jak to ogłoszenie wygląda, że tak powiem z "boku"
![]()
1. Jeśli jest gdzieś rdza - wskaż wyraźnie na zdjęciu i w opisie. Przydałoby się zdjęcie podwozia.
2. Kompletność auta - bardzo ważne, czy coś jest pourywane, czegoś brakuje itp.
3. Brakuje informacji, czy jest aktualny przegląd i OC.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Czy da się wrócić na kołach, tzn:
- hamulce,
- sprzęgło,
- opony,
- oświetlenie.
No i to co Radek pisze. Kompletność akurat tego auta jest bardzo ważna.
- - - Updated - - -
Orientuje się ktoś jak jest z gratami do tego wynalazka? Szczególnie chodzi mi o wszystkie gumowe elementy.
ok, dzięki, to się jeszcze poprawi i gita zdjęcia jak porobię to dodam też, gorzej z podwoziem będzie bo nie mam kanału żeby całości zrobić
![]()
Takie rzeczy tylko w erzeTen temat zamknie kwestia przeglądu![]()