Oklejenie nie zapowiada nic ciekawego...
Oklejenie nie zapowiada nic ciekawego...
Możesz to bardziej rozwinąć. Oczywiście kable biorę pod kompa się weźmie bo możesz jakiś czaruś wyciągnął diody ze stacyjki i mysli że nikt się nie kapnie.
http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#f5b9e386f9
Takie manewry świadczą o tym że właściciel lubi kombinować, a skoro kombinuje z budą to znak że i w reszcie będzie rzeźba.
Oglądałem ją. Fotele recaro - porwane. Lusterka elektryczne - jedno na taśmę i nie działa. Wydech sportowy, stożek, ryczy niemiłosiernie a jedzie jak by miała 100 koni a nie 150. Błotnik jeden do wymiany, reszta z zewnątrz w miarę ok, pod spodem - nie wiem.
Szczerze powiem, że jak by była wporzo mechanicznie, to pewnie by była moja![]()
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
pojechałem obejrzec i jestem zawiedziony, nawet sie nia nie przejechałem, wizualnie straszna kupa nie ma elementy z ktorym byloby cos nie tak, a na tylnim błotnika z kilogram szpachla ktory zaraz odpadnie, od spodu dziury z tylu, maska rdzewieje, nie wiem czy z 1000 jest warta
Seat Marbella 0.9,Fiat Brava 1.6, Volvo V40 2.0, Seat Marbella 0.9, Alfa 147 2.0-to było, teraz jest Fiat Panda 1.0 84'-jest (na sportowo) Lancia Kappa 20vt- jest(dupowóz)
Chcieliście z Jeleniej jechać do Lubelca po takiego szrota?
Ja pitole!![]()
Co wy chcecie. Kolo pisze, ze blacharka jest najslabszym elementem. W ogloszeniu to oznacza, ze z wygladu szrot. Wnetrze zmeczone-jest w opisie. Nikt sie nie przejechal, a w opisie, ze mechanicznie niby ok.
Rozumiem jakby kolo napisal, ze igla.
Tapatalk.
przez telefon kolezka wydawał się bardziej kontretny, liczyłem że ciut lepiej wyglada, na zdjeciach tez nie widac że cala byla lakierowana i jakis lakier z brokatem czy czyms innym, mało profi bo lakier peka rdza wychodzi, recaro złamałe,podarte, brudne
Seat Marbella 0.9,Fiat Brava 1.6, Volvo V40 2.0, Seat Marbella 0.9, Alfa 147 2.0-to było, teraz jest Fiat Panda 1.0 84'-jest (na sportowo) Lancia Kappa 20vt- jest(dupowóz)
Nie no z jeleniej to ja jestem i będę jechać oglądać tą wydaje się w porządku. http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#f5b9e386f9
Miała jedynie 3 właścicieli jeden niemiec i dwóch w kraju.