Witam. O forum dowiedzialem sie dzieki wyszukiwarce. Jestem nowym wlascicielem Alfy 147 po lifice.
Z wyszukiwarki (np. Google lub Onet)
Znalazłem wizytówkę za wycieraczką
Przez link na innej stronie
Od znajomego
Z prasy, telewizji, radia
Zobaczyłem adres na ramce pod tablice rejestracyjne
Na zlocie lub klubowym spotkaniu
Witam. O forum dowiedzialem sie dzieki wyszukiwarce. Jestem nowym wlascicielem Alfy 147 po lifice.
Zastanawiam sie ktory kupic samochod i bylem ciekawy czy Alfa Romeo w Polsce ma swoj kacik internetowy, wklepalem w google "forum alfa romeo" i pierwszy wynik. Dodatkowo ladna stylistyka forum wiec zostaje tutaj![]()
Kiedyś byłem tutaj jak szukałem auta dla znajomego, później jak szukałem informacji na temat 156 przed kupnem, ale odpuściłem.
Teraz trafiłem zupełnie przypadkiem wpisując w Google "Kupię felgi 17" Łódź" i tak się znalazłem. Stwierdziłem, że macie tutaj całkiem ciekawą giełdę i postanowiłem się zarejestrować![]()
dostałem wizytówkę od znajomego, który też jest posiadaczem Alfy, ale przekazałem innemu właścicielowi alfy...a dziś zapytałem gugiela o problem z moją Alfą i tylko tu go znalazłemtak tu trafiłem
Mi stronke polecił starszy brat![]()
Jak sprawdzałem informacje dotyczące zakupu 159 to wujek google polecił owe forum
Cześć, ja znalazłam w sieci![]()
trafiłem tu przez kolege i polecił mi waszą stronke.mam też problem z alfą ponieważ dusi sięę na 2 biegu a wcześniej na rozgrzanym silniku po 3 kilometrach spadał moc i musiałem stanąć bo to było dziwne dla mnie. szukam jakiejś porady .czy mogą to być wtryski ale nic nie mam na zegarach?
ja również trafiłem tu dzięki wujkowi google![]()
Cóż...mój mąż jest skończonym alfaholikiem ;-) właściwie to Jemu zawdzięczam miłość do marki Alfa Romeo