Z dotem 11 masz 1 ostatnia sztukę dlatego taka cena. W lato zawsze opony zimowe są tańszeMam i polecam
Z dotem 11 masz 1 ostatnia sztukę dlatego taka cena. W lato zawsze opony zimowe są tańszeMam i polecam
kurde wszystko fajnie tylko że ja 185/65 potrzebuje ;/ a te są 195 szkoda
A co za różnica, bierz te jak masz dobrą cenę.
no tak tylko ja kupuję 2 narazie , na przód , te lepsze zostają stare na tył , a głupio chyba tak zeby na przodzie były 195 a na tyle 185
Edit: Najprawdopodobniej wybiorę dębicę , ma dobre opinie i dobrą cenę , a na dodatek ma taki sam bieżnik jak moje stare GY
kuszą mnie strasznie http://www.oponeo.pl/dane-opony/nexe...85-65-r15-88-t ale jest bardzo mało opinii o nich , miałem kupowac letnie nexeny ale ktos mi je sprzątnął z przed nosa i kupiłem TOYO , kupił bym je ale gdyby to było lato i letnie opony , zima nie jest na eksperymenty
Ostatnio edytowane przez Damian156JTD ; 27-08-2013 o 19:41
A ja nie mogę odgonic myśli o calorocznych. Idea nie zmieniania kół/opon mnie kusi. Miałem w innym aucie kiedyś i właściwie do codziennej jazdy było super. Na upalanie na torze i tak cos innego trzeba by mieć.
Testy pokazują ze kompromis nie jest już taki zgnily jak był kiedyś... Rozmiar 16" jest podobno spoko do tych opon. Nawet i 17, potem już nie polecają.
Ja jednak Marcin bym wybrał sezonowe opony![]()
Ja kupiłem w tamtym roku takie http://www.oponeo.pl/dane-opony/dayt...85-65-r15-88-t
2 sztuki na przód właśnie i jestem z nich naprawdę zadowolony, bardzo dobrze trzymają sie drogi nie bałem sie żadnej zaspy i zawsze dojechałem do domu
A mieszkam na wsi często droga średnio odśnieżona a opony zachowywały się wzorcowo nawet na oblodzonej jezdni
Dlatego te mogę Ci z czystym sumieniem polecić
Ja polecam nexeny. Jezdzilem cala zime i polecam. Tylko ja mam wintersporty
Sent from my iPhone 4S
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
Ja mogę polecić Firestone dobrze trzymają na suchej i mokrej, na śniegu również nieźle, a przede wszystkim nie zużywają się szybko gdy jeździ się po suchej nawierzchni w ciepłe dni