Ja wystawiam jutro na aledrogo z przeznaczeniem na części. Decyzja podjęta.
Szczerze to muszę liczyć minimum 2500 żeby to hulało jak należy. Silnik + wymiana + rozrząd + olej + płyn i to wszystko po kosztach.
Zainwestuję a potem będę się bujał z Alfą przez parę lat i nie sprzedam sprawnej ani za 5tys. Tym bardziej, że miałem zamiar do wiosny jeździć a potem zamianka na coś nowszego. Po prostu tylko się przyspieszy wymiana samochodu.
- - - Updated - - -
159 ładnej proszę szukać.
Jako prawdziwy miłośnik motoryzacji juz Alfę zaliczyłem w swoim inwentarzu.I to najfajniejsza przygoda motoryzacyjna w moim życiu.
Łezka się kręci w oku jak patrzę na Alfę i wstecz na wszystko co związane z nią (to forum, super ludzie, spoty, klimat i cały czar związany z posiadaniem tego pojazdu).
Troszkę zabrzmiało jak byś się z nami żegnał, kupisz "9" albo Giuliette i będzie gitarapozytywną rzeczą w całej sytuacji jest to że będziesz miał wcześniej nowy samochód (mam nadzieję że jednak nie golfa TDI
)Głowa do góry bo nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i wierz mi że w moim przypadku to powiedzenie sprawdziło się już wiele razy
![]()