Mnie tam dalej papa od śmiechu boli![]()
Tak jak kolega Bedek mówi że to są już prędzej spotkania grupy bardzo bardzo fajnych ludzi którzy przy okazji mają tą samą pasje ;d i wielkie podziękowania dla Adama i żony jak najbardziejwydaje mi się same podziękowania będą za mało więc można by się zastanowić nad jakimś suwenirem w nagrodę za zorganizowanie
co do oddzielnego forum to nie wiem martwię się że utrudniłoby to kontakt i dojście do takich zlotów nowych użytkowników.. a pomysły rzadszych ale bardziej wyjątkowych spotkań mi jak najbardziej pasują o ile będą znane terminy troche wcześniej co by można było naukę dobrze rozplanować ;p
Kurcze znów się nie załapałem. Mam nadzieje ze wybaczycie, ale kumpel miał wczoraj kawalerski i nie byłem dziś w stanie dotrzeć.![]()
To było bardzo miło spędzone popołudnie. Podziękowania dla szefów kuchni
Co do forum i kosztów to głównie kwestia domeny i hostingu. Rocznie może to być razem od niecałych 200zł do myślę max 500.
Przy czym w pierwszym roku często domena jest gratis a hosting za połowę ceny. Przykładowo:
domena .pl 100zł hosting 1and1 basic 240zł - razem 340/rok ale na początek koszt to 60zł/rok
Mogę to w razie co ogarnąć.
Można i taniej, za kilka zł to ogarnąć, tylko nie .pl a bodajże .eu, później napiszę, teraz praca wzywa![]()
.eu kosztuje 50zł /rok, hosting można znaleźć bardzo tanio nawet za 20-30zł/rok, ale jak będzie działał taki serwer to nie masz pewności.
No i trzeba pamiętać, że potrzebna jest baza danych na forum.
Jeśli chodzi o forum regionalne to bardzo dobry pomysł i jestem całkowicie za. Może bym stworzył tez grupę na Facebook? co sądzicie?
z grupą na fb to bym się jeszcze wstrzymał, jak już byśmy ogarneli takie forum, stworzyli jakieś fajne logo nazwe to wtedy tak.
bo teraz jak to nazwiesz?
na ta chwilę jest niby Alfaholicy grupa łódzka
ps. foty się ogarniają , ogólnie wszystkich było prawie 500, po pierwswzej selekcji jest 90, czasami ciężko się zdecydować które zdjęcie lepsze i jest kilka prawie takich samych
Co ?! Pińcet zdjęć? Kiedy Ty to zrobiłeś?![]()