podobnie to pojdzie juz tylko 2.0 mjet, chyba ze 3.0 klocek z ducato ? 156 i 9 z tym by jezdzily tylko prosto![]()
podobnie to pojdzie juz tylko 2.0 mjet, chyba ze 3.0 klocek z ducato ? 156 i 9 z tym by jezdzily tylko prosto![]()
..... powered by www.cinsoft.pl
chyba, że chłopaki dorwali rozbitą nową theme 3.0 i wkładają serce do 156 xD
Bardziej by spasowało lżejsze auto, w sumie potencjał 1.9 16v też nie jest znany do końcaaczkolwiek bardziej po głowie chodzi mi 2.0
Czemu mnie gasisz? xD Srać na turbodziurę ^^ Ja się zadowole 150KM, ale to za jakiś czas jak doprowadze samochód do normalnego stanu![]()
Ostatnio edytowane przez Dragos ; 02-09-2013 o 17:25
1.9 16v ze 156 da rade do 230 na ori wtryskach ( w super kondycji),ja miałem 228.Na innych wtryskach kto wie,problem leżał w komunikacji z ecu no i checu.
2.0 ponoć po zmianie turba i wydechu może pokazać 260km.Jaka jest prawda? Może uda mi się przekonac za jakiś czas.
Masz super autko.Mocne,lekkie i całkiem zwinne,naciesz się nim.
Dalej coś kombinować,to albo jakieś 3.0 diesla,albo turbobenzyna.Jednego i drugiego w alfie nie uświadczysz.
Chcesz potencjał w 4-rech cylindrach ? Kupuj TFSI 2.0. Takie coś w budzie 156 było by hitem,po programie ,wydechu i dolocie 330km było by mocnym akcentem w takiej alfetce.400 km po mocniejszych modach,dawało by cień szansy w starciach z potworkami.
Najlepsze rozwiązanie? Ciesz się tym co masz,bo masz bardzo ciekawe i szybkie auto.
Ewentualnie zrób jej dobry look, czyli dobre koło 18',obniżenie,gwint,dystans,ciekawy kolor.
156/147 to ostatnie lekkie alfy,kolejne budy to juz klocki straszne.Tam podobna moc już tak cię nie pocieszy,zresztą to się tyczy każdego nowszego auta.
Jesli chcesz isc po hardcorze to zrób alfę quattro,z tym ,że wtedy trzeba już się żenić z taką wydumką.