Adam, ktokolwiek głodny? Ja już nic nie jadłem wczoraj!Dopiero śniadanie ledwo co dziś weszło. Na prawdę catering był pierwsza klasa! Kiełbaska, karczek, żurek... mmmmmm.
Chapeau bas! I mam nadzieje, że co najmniej wyszedłeś na zero!
Adam, ktokolwiek głodny? Ja już nic nie jadłem wczoraj!Dopiero śniadanie ledwo co dziś weszło. Na prawdę catering był pierwsza klasa! Kiełbaska, karczek, żurek... mmmmmm.
Chapeau bas! I mam nadzieje, że co najmniej wyszedłeś na zero!
Fakt jedzenie pierwsza klasa ,co to walniecia w daszek to ja nie miałem tej "przyjemności"
- - - Updated - - -
Adi super robota![]()
Adi, pare ujęć było niepotrzebnychA tak poważnie fajne filmiki, zobaczymy co tam się zmontuje z tego ciekawego. No i podziękowania dla wozu z kamerą...ujęcia jak z filmów amerykańskich
![]()
Ostatnio edytowane przez Bedek007 ; 03-09-2013 o 07:34
No tak tylko gadalem z Adi'm i doszliśmy do wnioski że chyba nie ma sensu sklejac filmiku z jednego spotu,no chyba że chcecie skejic to nie ma problemu
Niestety cały czas walczyłem z brakiem brądu w aparacie i telefonie.stąd niektóre są pourywane.
Ale za to miałem profesjonalnego kierowce moje Camcar'a.
![]()
Czyli robimy z tego co jest?
http://wyslijto.pl/files/download/slgob4zx15 link do kilku fimików, szału nie ma , ale może coś się z tego wytnie .
Czy ktoś jeszcze coś nagrywał ?
Co z nazwą forum? macie jakieś pomysły ??
Ostatnio edytowane przez Mariano_lodz ; 03-09-2013 o 16:37
Ja nie trafiłem w daszek ani razu!
Co do nazwy... Hmm, KARŁy?Klub AR Łódź? Mało oryginalnie w stosunku do Karpia...