Maru chyba jesteś niedorozwinięty i nie nauczono Cię czytać ze zrozumieniem.... łap... wróć po kursie:
http://czytanie.edu.pl/
Pozdro
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
a Ty kup sobie okulary jak nie widzisz ze oba zdjęcia są takie same
Po pierwsze wrzuciłem filmik nie Tobie a koledze Marconi, który chciał zobaczyć przyspieszenie.
Druga sprawa, akurat to, że wskazówki są w tym samym położeniu może wskazywać na to, że to maksymalne wychylenie wskazówki prędkościomierza.
Pamietaj, że co do v max konie nie mają aż takiego znaczenia jak przełożenia skrzyni![]()
Trzecia sprawa jest taka, że na v max wpływa zbyt wiele czynników więc każda GT nawet z tym samym silnikiem będzie miała inny wynik.
I jako kolejna osoba napiszę Ci abyś nauczył się czytać z ZROZUMIENIEM.
Ostatnio edytowane przez omen ; 19-08-2013 o 17:49
po pierwsze wiem, że skrzynia ma wpływ na v-max a konie mech. w mniejszym stopniu, ale nie mając mocy, a mając najdłuższa skrzynie na świecie nie pojedziesz 300km/h
u mnie 220 licznikowe to nie problem naprawde. równe 200 na piątym biegua max jechałem prawie 240, no 230 z hakiem xd oczywiście licznikowe myślę że po paru modyfikacjach będzie lepiej
![]()
W ostatnią niedzielę jakieś 218 licznikowo, czyli w rzeczywistości ok 213![]()
Ostatnio edytowane przez Abidibi1509 ; 23-08-2013 o 08:37
217 licznikowe, 209 albo 210 wg GPS, po prostej niemieckiej autostradzie.
ex Alfa Romeo GT JTD Q2 http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/98036-gt_1_9jtd_q2_kompot.html
U mnie 220 na 215/45ZR17 w 4 osoby i z pełnym bagażem, odniosłem wrażenie że mogła by więcej.
Witam ja swoją GT na fabrycznych 215/45/17 Najwięcej poleciałem 215 km/h wszystko ok.lecz spalanie wzrosło diametralnie, i już w samochodzie już był spory hałas przez brak ramek w szybach .![]()