Pozdrowienia dla srebrnej 156 sw chyba poliftowa;] której właściciel machał a ja zadżumiony nie zakumałem...
Pozdrowienia dla srebrnej 156 sw chyba poliftowa;] której właściciel machał a ja zadżumiony nie zakumałem...
"Serdeczne" pozdrowienia dla 147 SGL... nie zauważyłem czy na ramkach, który miał albo tak "super" ustawione światła albo jechał cały czas na długich jakoś półtorej godziny temu na Rejtana w Opolu.
Tak mocno oślepiał, że prawie nie zauważyłem rowerzysty..
szpaku83: Bylem w niedziele na cmentarzu w Tymowej, takze pewnie to ja![]()
Widziana rano na parkingu ZUS'u biała brera na legnickich tablicach, następnie około 11:00 na ulicy muzealnej na światłach AR GT (bodajże srebrna) były pozdrowienia obustronne a po chwili czerwona AR 156.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Widziana chwilę po 19 ciemna 159 na klubowych ramkach OPO w Czarnowąsach na drodze na Namysłów
Mignąłem światełkami ale kierowca jakiś zamyślony był ;p
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 147 na blachach DJA widzianego w Jaroszowie 8.09 ok 17. Łapki były
~~~~~~~~ I'm not drunk! I just drive Alfa Romeo
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej 156 SW którą mijałem dzisiaj w południe przy stacji Statoil w Jastrzębiu![]()
pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 na DW za ktora jakis czas jechalem w okolicach Strzegomia w strone Wrocka w niedziele po południu
Pozdrowienia dla kierownika złotej 156 FL z ramkami i blachach DSR którego często widuję w Goczałkowie. Strzeż sie Ducato Siódemki
~~~~~~~~ I'm not drunk! I just drive Alfa Romeo
Pozdrawiam serdecznie forumowicza, którego samochód mam okazję oglądać dzisiaj od rana, bo zaparkował swoją czarną 159 SW na DW 8...SL na mojej ulicy
Jak przeparkujesz obok mojej to możemy strzelić „słit fotę” na pamiątkę![]()
Ostatnio edytowane przez eMka ; 12-09-2013 o 09:28
ja i ona - "iniemamocne"