Strona 62 z 82 PierwszyPierwszy ... 12525354555657585960616263646566676869707172 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 611 do 620 z 813

Temat: Wypukłe Naklejki 3D - włoska flaga

Hanys Romeo Avatar george11
    Mieszka w
    slask
    Auto
    GT, Lancia Ypsilon 1,3 JTD 03'było jest BMW 225xe, Ford Custom 2.0 2018.

Domyślnie

"współpracuje", szkoda pisania, jak sie chce komus świnie podłozyc to pretekst sie znajdzie, mam nadzieje ze bedziesz traktowany przez innych tak jak ty ich traktujesz.

Cytat Napisał Ka-Ka Zobacz post
    Jakaś słaba ta konkurencja . Bo u Omena będą dostępne od ręki nie trzeba czekać na 50 zamówień...
    tym bardziej widac ze nie chodzi tu o dobro userów, czy zasłania sie imć "dobroczyńca"
    Ostatnio edytowane przez george11 ; 04-09-2013 o 15:58

Użytkownik Maniak resoraków Avatar SEBEK
    Mieszka w
    EŁK
    Auto
    Black 159 1.9 JTDm 150 KM 2007 r.

Domyślnie

Cytat Napisał Zmianowy Zobacz post
    Kapitalizm
    Brak reakcji omena, koledzy z forum byli zainteresowani i nie mogli się doczekać więc podjąłem temat i ja robie to po kosztach bo nie zarobie na tym ale omen najwyraźniej tak - boi się, ze forumowicze się obkupią po kosztach a on nie zarobii. Szkoda ze coraz więcej osób żeruje na innych a coraz mniej bezinteresowności.
    Ostatnio edytowane przez SEBEK ; 04-09-2013 o 18:42
    Bo w życiu liczą się szybkie kobiety i piękne samochody...

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar omen
    Mieszka w
    Piekary Śląskie
    Auto
    GT

Domyślnie

krótko odpowiem.
    Mam naklejki które schodzą cały czas i nie kosztują 2.50 brutto ale są najwyższej jakości. Świadczą o tym opinie użytkowników naszego forum. Niestety kosztuje to trochę więcej ale nie martwię się o żadne zwroty, reklamacje bo kiepski klej, bo naklejka odpada po roku, bo się rozpada i klej i zostaje na aucie.
    Były próby podrobienia moich koniczynek na AlfaClubie. Były tańsze i to było widać gołym okiem. Może osoba która dokonała porównania wypowie się w temacie.
    Nie mam czasu na forum bo mam swoje prywatne życie. Dlatego prowadzę to przez allegro. Poprostu nie mam czasu na odpisywanie na 50 PW codziennie.
    Zarabiam na tym kilka złotych i te pieniądze dostaje osoba która zajmuje się pakowaniem i chodzeniem z tym na pocztę.

Odzywałem się kur&*/ wpier*&^ bo jestem zdenerwowany a Ty udajesz, że nie dostałeś PW na co mam dowód i tyle

Moje zbulwersowanie świadczy o tym, że Twoje naklejki mogą zostać skojarzone z moją osobą na forum. Niestety nie mogę sobie na to pozwolić zbyt dużo mnie łączy z tym forum abym został w jakikolwiek sposób oczerniony.

- - - Updated - - -

Cytat Napisał SEBEK Zobacz post
    Brak reakcji omena, koledzy z forum byli zainteresowani i nie mogli się doczekać więc podjąłem temat i ja robie to po kosztach bo nie zarobie na tym ale omen najwyraźniej tak i boi się, ze forumowicze się obkupią po kosztach i on nie zarobii. Szkoda ze coraz więcej osób żeruje na inych a coraz mniej bezinteresowności.
    mam to w 4 literach powiedzmy ale jak Ty tak ze mną postępujesz zrobię wszystko, żebyś te zamówienia zbierał 2 lata

Mieszka w
    EŁK
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Ka-Ka Zobacz post
    Jakaś słaba ta konkurencja . Bo u Omena będą dostępne od ręki nie trzeba czekać na 50 zamówień...
    Taaa bo omen idzie w komercję i zarobek ja chcem zrobić to społecznie i żeby było jak najtaniej dla forumowiczów ale każdy wybierze czy woli przepłacić u omena czy troszkę poczekać i kupić solidarnie ale taniej.

- - - Updated - - -

omen w czy problem, stwierdziłeś przez telefon, że Ty na tym nie zarabiasz więc odkupie do Ciebie 50 kompletow zrealizuje zamówienie poprzez forum - wszyscy na tym zyskają będzie taniej, solidniej we własnym gronie i bez prowizji a Ty resztę sprzedawaj na alledrogo.

- - - Updated - - -

Cytat Napisał omen Zobacz post
    krótko odpowiem. Mam naklejki które schodzą cały czas i nie kosztują 2.50 brutto ale są najwyższej jakości.
    Podaj namiary na firmę w której zamawiasz - dowiem się w jakiej cenie realizują takie zamówienia i odkupie od Ciebie po takich samych kosztach. Chociuaż ja otrzymałem ofertę od ok 10 firm, które produkują takie naklejki i średnia cena wachała się ok 2,40 brutto w tym jedna firma, która pisała, ze juz realizowała takie zamówienie - w której to ja będe właśnie zamawiał.

- - - Updated - - -

mam to w 4 literach powiedzmy ale jak Ty tak ze mną postępujesz zrobię wszystko, żebyś te zamówienia zbierał 2 lata
    To tylko świadczy o Tobie i Twoim podejściu ja chciałem się porozumieć i załatwić sprawę tak aby obydwie strony były zadowolone. I komu Ty zrobisz na złość, mi i kilkudziesięciu forumowiczą, którzy nie mogli liczyć na Ciebie a teraz jeszcze im utrudnisz zakup. Stary puknij się w głowę.

Hanys Romeo Avatar george11
    Mieszka w
    slask
    Auto
    GT, Lancia Ypsilon 1,3 JTD 03'było jest BMW 225xe, Ford Custom 2.0 2018.

Domyślnie

jak dostaniesz kilkanascie zwrotów, i bedzie je musiał wysylac za swoje(niestety nie kazdy rozumie ze jak cos zamawia to trzeba to odebrać) to zrozumiesz po co jest te kilkadziesiąt zł. zysku.
    Kapitalizmu jak i ogłady w spółzyciu z bliźnimi tez sie jeszcze musisz uczyc synku...
    Ostatnio edytowane przez george11 ; 04-09-2013 o 16:20

Mieszka w
    EŁK
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał george11 Zobacz post
    jak dostaniesz kilkanascie zwrotów, i bedzie je musiał wysylac za swoje to zrozumiesz po co jest te kilkadziesiąt zł. zysku.
    Kapitalizmu jak i ogłady w spółzyciu z bliźnimi tez sie jeszcze musisz uczyc synku...
    Przestań przecież Ty nie współpracujesz to o co Ty walczysz. Wnusiu ja poprostu nie chcę zarabiać w przeciwieństwie do Was na kolegach z forum.

- - - Updated - - -

I komu Ty zrobisz na złość, mi i kilkudziesięciu forumowiczą, którzy nie mogli liczyć na Ciebie a teraz jeszcze im utrudnisz zakup. Stary puknij się w głowę. Właśnie pokazałeś i udowodniłeś kim Ty jesteś i kim sa dla Ciebie forumowicze.

Mieszka w
    Piekary Śląskie
    Auto
    GT

Domyślnie

50 kompletów Ci odsprzedam stracę kasę ale nigdy nie będę musiał sie z nikim użerać bo będzie myślał, że kupił u mnie.
    Więcej masz na PW.

Proszę wyczyść teraz ten temat z "swojego" ogłoszenia i zakończmy to. Oraz usuń wszystkie odnośniki do tego tematu.
    Ostatnio edytowane przez omen ; 04-09-2013 o 19:41

Mieszka w
    EŁK
    Auto

Domyślnie

Po 1. Takie rozwiązanie zaproponowałem Tobie na początku - zbędne były Twoje i Twojego "paczkowego" pyskówki.
    Po 2. Ja działam dla ludzi z forum - mam usunąć ogłoszenie i posty i kupić od Ciebie 50 kompletów naklejek i co mam z nimi robić?
    Po 3. Błędnie zakładasz, że moje naklejki będą gorszej jakości
    Po 4. Nie chcesz ujawnić firmy bo wiesz doskonale, ze naklejki kosztują ok 2.50 za komplet a jak zamawiasz któryś raz napeno masz taniej bo firma ma już projekt więc nie mów, ze będziesz stratny.

Mieszka w
    Piekary Śląskie
    Auto
    GT

Domyślnie

1. george11 nie jest moim paczkowym. Proszę tą osobę ładnie przeprosić
    2. Zrób z tymi naklejkami co Ci sie podoba mój temat, moje zapisy moje naklejki czy to jest jasne nie ?
    3. Widziałem kilka razy wykonane te naklejki przez kilka firm w Polsce i widziałem jak są wykonane.. cóż będę mówił, mój kontakt okazał się najlepszy w znośnej cenie.
    4. Zauważ że naklejki po jakimś czasie zdrożały ponieważ:
    - nie ja zajmuję się wysyłką
    - poczta, znaczki, koperty, folia itd zdrożały i nie mam zamiaru do tego interesu dokładać.
    Kiedyś była inna cena teraz niestety jest inna. To już nie moja wina.

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

ale się fajnie drapiecie

Sebek - załóż osobny temat ( swój ), kup naklejki gdzie chcesz , za ile chcesz itp itd albo zbieraj zapisy i wpłaty i po sprawie

konkurencja jest dobra dla klienta i to on wybierze sprzedawcę i tyle w temacie