Ostatnio edytowane przez george11 ; 04-09-2013 o 15:58
Brak reakcji omena, koledzy z forum byli zainteresowani i nie mogli się doczekać więc podjąłem temat i ja robie to po kosztach bo nie zarobie na tym ale omen najwyraźniej tak - boi się, ze forumowicze się obkupią po kosztach a on nie zarobii. Szkoda ze coraz więcej osób żeruje na innych a coraz mniej bezinteresowności.
Ostatnio edytowane przez SEBEK ; 04-09-2013 o 18:42
Bo w życiu liczą się szybkie kobiety i piękne samochody...
krótko odpowiem.
Mam naklejki które schodzą cały czas i nie kosztują 2.50 brutto ale są najwyższej jakości. Świadczą o tym opinie użytkowników naszego forum. Niestety kosztuje to trochę więcej ale nie martwię się o żadne zwroty, reklamacje bo kiepski klej, bo naklejka odpada po roku, bo się rozpada i klej i zostaje na aucie.
Były próby podrobienia moich koniczynek na AlfaClubie. Były tańsze i to było widać gołym okiem. Może osoba która dokonała porównania wypowie się w temacie.
Nie mam czasu na forum bo mam swoje prywatne życie. Dlatego prowadzę to przez allegro. Poprostu nie mam czasu na odpisywanie na 50 PW codziennie.
Zarabiam na tym kilka złotych i te pieniądze dostaje osoba która zajmuje się pakowaniem i chodzeniem z tym na pocztę.
Odzywałem się kur&*/ wpier*&^ bo jestem zdenerwowany a Ty udajesz, że nie dostałeś PW na co mam dowód i tyle![]()
Moje zbulwersowanie świadczy o tym, że Twoje naklejki mogą zostać skojarzone z moją osobą na forum. Niestety nie mogę sobie na to pozwolić zbyt dużo mnie łączy z tym forum abym został w jakikolwiek sposób oczerniony.
- - - Updated - - -
mam to w 4 literach powiedzmyale jak Ty tak ze mną postępujesz zrobię wszystko, żebyś te zamówienia zbierał 2 lata
![]()
Taaa bo omen idzie w komercję i zarobek ja chcem zrobić to społecznie i żeby było jak najtaniej dla forumowiczów ale każdy wybierze czy woli przepłacić u omena czy troszkę poczekać i kupić solidarnie ale taniej.
- - - Updated - - -
omen w czy problem, stwierdziłeś przez telefon, że Ty na tym nie zarabiasz więc odkupie do Ciebie 50 kompletow zrealizuje zamówienie poprzez forum - wszyscy na tym zyskają będzie taniej, solidniej we własnym gronie i bez prowizji a Ty resztę sprzedawaj na alledrogo.
- - - Updated - - -
Podaj namiary na firmę w której zamawiasz - dowiem się w jakiej cenie realizują takie zamówienia i odkupie od Ciebie po takich samych kosztach. Chociuaż ja otrzymałem ofertę od ok 10 firm, które produkują takie naklejki i średnia cena wachała się ok 2,40 brutto w tym jedna firma, która pisała, ze juz realizowała takie zamówienie - w której to ja będe właśnie zamawiał.
- - - Updated - - -
To tylko świadczy o Tobie i Twoim podejściu ja chciałem się porozumieć i załatwić sprawę tak aby obydwie strony były zadowolone. I komu Ty zrobisz na złość, mi i kilkudziesięciu forumowiczą, którzy nie mogli liczyć na Ciebie a teraz jeszcze im utrudnisz zakup. Stary puknij się w głowę.
jak dostaniesz kilkanascie zwrotów, i bedzie je musiał wysylac za swoje(niestety nie kazdy rozumie ze jak cos zamawia to trzeba to odebrać) to zrozumiesz po co jest te kilkadziesiąt zł. zysku.
Kapitalizmu jak i ogłady w spółzyciu z bliźnimi tez sie jeszcze musisz uczyc synku...
Ostatnio edytowane przez george11 ; 04-09-2013 o 16:20
Przestań przecież Ty nie współpracujesz to o co Ty walczysz. Wnusiu ja poprostu nie chcę zarabiać w przeciwieństwie do Was na kolegach z forum.
- - - Updated - - -
I komu Ty zrobisz na złość, mi i kilkudziesięciu forumowiczą, którzy nie mogli liczyć na Ciebie a teraz jeszcze im utrudnisz zakup. Stary puknij się w głowę. Właśnie pokazałeś i udowodniłeś kim Ty jesteś i kim sa dla Ciebie forumowicze.
50 kompletów Ci odsprzedam stracę kasę ale nigdy nie będę musiał sie z nikim użerać bo będzie myślał, że kupił u mnie.
Więcej masz na PW.
Proszę wyczyść teraz ten temat z "swojego" ogłoszenia i zakończmy to. Oraz usuń wszystkie odnośniki do tego tematu.
Ostatnio edytowane przez omen ; 04-09-2013 o 19:41
Po 1. Takie rozwiązanie zaproponowałem Tobie na początku - zbędne były Twoje i Twojego "paczkowego" pyskówki.
Po 2. Ja działam dla ludzi z forum - mam usunąć ogłoszenie i posty i kupić od Ciebie 50 kompletów naklejek i co mam z nimi robić?
Po 3. Błędnie zakładasz, że moje naklejki będą gorszej jakości
Po 4. Nie chcesz ujawnić firmy bo wiesz doskonale, ze naklejki kosztują ok 2.50 za komplet a jak zamawiasz któryś raz napeno masz taniej bo firma ma już projekt więc nie mów, ze będziesz stratny.
1. george11 nie jest moim paczkowym. Proszę tą osobę ładnie przeprosić![]()
2. Zrób z tymi naklejkami co Ci sie podoba mój temat, moje zapisy moje naklejki czy to jest jasne nie ?
3. Widziałem kilka razy wykonane te naklejki przez kilka firm w Polsce i widziałem jak są wykonane.. cóż będę mówił, mój kontakt okazał się najlepszy w znośnej cenie.
4. Zauważ że naklejki po jakimś czasie zdrożały ponieważ:
- nie ja zajmuję się wysyłką
- poczta, znaczki, koperty, folia itd zdrożały i nie mam zamiaru do tego interesu dokładać.
Kiedyś była inna cena teraz niestety jest inna. To już nie moja wina.