Witam. Mam problem z otwieraniem i zamykaniem drzwi pilotem w Alfie 147. Żeby otworzyć lub zamknąć muszę podejść pod samą szybę i mocno wcisnąć przycisk czasami kilkakrotnie zanim zaskoczy.
Czy ktoś wie jak to rozwiązać?
Witam. Mam problem z otwieraniem i zamykaniem drzwi pilotem w Alfie 147. Żeby otworzyć lub zamknąć muszę podejść pod samą szybę i mocno wcisnąć przycisk czasami kilkakrotnie zanim zaskoczy.
Czy ktoś wie jak to rozwiązać?
bateria albo coś nie tak z mikro przełącznikami, ja miałem taki myk poszedłem do gościa i wszystkie luty poprawił
Lepiej udaj się do elektronika bo długo się otwieraniem z pilota nie nacieszysz, przynajmniej ja tak miałem.
No właśnie zapomniałem dodać że baterię wymieniłem i nic nie pomogło. A trzeba naciskać bardzo mocno żeby zaskoczyło z bardzo bliska.
Czyli być może wyrobione przyciski albo coś z mikro przełącznikami ? Drugiego niestety nie mam więc albo naprawa albo dorobienie nowego ?
Ktoś orientuje się w okolicy Wrocławia gdzie można sprawnie i szybko zreperować bądź dorobić nowy kluczyk?
karte mam tylko gdzie znalezc we Wrocławiu dobre i w miare tanie moejsce do dorobienia klucza ?