Ja tam założę Squadra Alfisti Zgierz - będę sam![]()
Ja tam założę Squadra Alfisti Zgierz - będę sam![]()
ok nazwa już z grubsza ustalona , trzeba teraz te filmiki nakręcić i zrobić film promo
Ja bym się z filmem nie spieszył. Najpierw trzeba się zorganizować i ogarnąć tematy forum.
Potem będzie czas na promocję![]()
No w sumie , tak zrobić wszystko na spokojnie , a nie na sprincie pod filmik , żeby szybko był , będzie materiał to się zrobi
Pod Bełchatowem jest gdzieś ogromny szrot Alfowy. Jak potrzeba to mogę dowiedzieć się o kontakt.
Alfisti Łódź też fajne, krótki i łatwe do zapamiętania.
Co do cen za domenę to na pierwszy rok ok 35 zł a potem ok 60 zł rocznie. To za .eu przynajmniej tak wychodziło.
Składki by musiały być w takim razie jakieś 15-20 zł/rok za osobę - oczywiście dobrowolne![]()
KubaLa spójrz tu: http://www.1and1.pl/Instant
pl za 0 na trzy lata eu za 9,90
Ceny za hosting też mają śmieszne 3zł/mc pierwszy rok potem 9,90
wszystkie ceny netto
zeb, jestem teraz zawalony pracą strasznie. Trzeba ten regulamin przeczytać dokładnie. Bo coś nie wydaje mi się, żeby działali non-profit![]()
Kiedyś miałem u nich przez dwa lata hosting za free (promocja), po okresie umowy zrezygnowałem bez opłat.
Złotówki ode mnie nie wzięli. Home też rejestruje domeny za darmo, po roku jak nie chcesz nie płacisz (oczywiście domena przepada).
Na Karniszewicką dzwoniłem i niestety do 15 września na pewno nic nie będzie miał.![]()